Antena 3 îşi schimbă numele în Antena 3 CNN

Share

Antena 3 se va rebrandui și își va schimba denumirea în Antena 3 CNN. În aceste momente, în sediul din Pipera a început modernizarea tuturor studiourilor.

Reporterii și redactorii participă la traininguri speciale de pregătire, conduse de reprezentanții rețelei de televiziune din Statele Unite ale Americii.

Postul de știri fondat și deținut de familia Voiculescu își va schimba denumirea, dar și întreaga identitate vizuală, grila și conceptul, urmând să devină Antena 3 CNN.

Pregătirile pentru rebranduire sunt pe ultima sută de metri, informează Libertatea. De o scurtă perioadă de timp, o echipă de jurnaliști americani de la CNN și-a mutat cartierul general la București, pentru a avea întâlniri cu reporterii, redactorii, editorii, dar și producătorii postului.

„Totul pentru implementarea cât mai rapidă a tuturor regulilor impuse de CNN la nivel internațional. Pentru a transmite toate informațiile necesare și pentru a răspunde tuturor întrebărilor despre trecerea la un alt nivel în televiziune”, spun surse din piața media.

Share