home POLITICA Antena 3 susţine că Guy Verhostadt e prieten cu George Soros

Antena 3 susţine că Guy Verhostadt e prieten cu George Soros

Share

Antena 3 a lansat marți seară un atac dur la adresa liderului europarlamentarilor ALDE, Guy Verhofstadt, cel care îi criticase în plenul Parlamentului European, în cursul zilei, pe Viorica Dăncilă și Călin Popescu Tăriceanu.

Televiziunea a prezentat o fotografie în care Verhofstadt apare alături de George Soros și a început o narațiune despre presupusele lui legături cu statul paralel finanțat de Soros.

Antena 3 aberează din nou

Verhofstadt, până de curând, aparent, un aliat fidel al lui Tăriceanu, l-a criticat dur pe acesta într-un discurs din Parlamentul European. Verhofstadt a spus că ”Tăriceanu mi-a promis că Guvernul României va respectat întru totul recomandările Comisiei de la Veneția… Promisiunea nu a fost respectată… Cu asemenea parteneri, grupul meu politic, întreaga familie liberală nu vom merge la alegeri”.

”Dimpotrivă, ne vom întovărăși cu cu toate forțele noi, curate și democratice care vor să stopeze corupția, care vor să curățe țara și care vor să să stopeze abuzul de putere al fostului serviciu secret, serviciul secret al lui Ceaușescu, Iliescu, Băsescu”, a mai spus liderul ALDE.

Share