home CORUPTIE, POLITICA Antena 3 aiurează: “Guvernul PSD-ALDE are şi un membru #Rezist!”

Antena 3 aiurează: “Guvernul PSD-ALDE are şi un membru #Rezist!”

Share

Un atac concertat al tandemului Marius Pieleanu – Bogdan Chirieac a avut loc recent, la Antena 3, la adresa ministrului Sănătății, Sorina Pintea. În context, a venit vorba despre Rezist. Rezultatul a fost aiuritor, conform jurnalistului Grigore Cartianu.

Atacul a avut loc în emisiunea lui Gâdea, la câteva minute după ce în aceeaşi emisiune vorbise, în calitate de invitată, chiar Sorina Pintea – despre epidemia de gripă.

Antena 3 nu place la Sorina Pintea

Chirieac a făcut o declarație surprinzătoare, care i-a paralizat pe cei din studio: „Guvernul PSD-ALDE are şi un membru #Rezist!”. Unicul argument al lui Chirieac: „La Ministerul Sănătății, secretarii de stat sunt cei de pe vremea Guvernului Cioloş, puşi de tehnocratul Vlad Voiculescu. Doamna Sorina Pintea a considerat că e bine să-i mențină în funcție”.

Pieleanu a zis şi el că-i displace Sorina Pintea, dar nu a reuşit să articuleze argumente, doar o bălmăjeală.

Fost manager al Spitalului Județean de Urgență Maramureş, Sorina Pintea este un ministru atipic: nu are vechime în partid, nu a îmbrăcat haina politrucului, nu are discurs anti-justiție, nu combate aberant. Ministrul Pintea este, de fapt, tehnocratul acestui guvern, dar n-o spune public, pentru că în PSD se face alergie la cuvântul „tehnocrat”.

Şi atunci, vine Chirieac şi zice că ministrul PSD e #Rezist!

Share