home EUROVISION, EVENIMENT Andrei Vulpescu: "Povestea celor 6 note fermecate (sau 9)"

Andrei Vulpescu: "Povestea celor 6 note fermecate (sau 9)"

Share

Am discutat azi cu colegul meu, jurnalistul Andrei Vulpescu de la site-ul Vedeta.ro, si am descoperit ca, independent, fara sa discutam, fara ca el sa intre pe blogul meu, am cam scris lucruri asemanatoare, care ori afirma aceleasi realitati, ori se completeaza reciproc.

De aceea, mi se pare normal sa le lansez aici, mai ales ca sunt scrise excelent. Inca un tip care stie pamflet, dupa meseriasul pe care l-am descoperit la Antena 3 (dar asupra acestui fapt voi reveni intr-un post ulterior).

Ce face Andrei? In timp ce eu postez ieri portativele demne de scoala de muzica, clasa a IV-a, lectia de teorie muzicala si solfegiu, figurate de Comisia UCMR-ADA, facand analiza comparativa pe textul muzical, Andrei scrie un pamflet, numit Povestea celor 6 note fermecate (sau 9).

Va rog sa urmariti cu atentie faptul ca jurnalistul nu a folosit nici macar o singura data, in aceste text, cuvantul de care m-am saturat de cate ori l-am scris zilele acestea: Eurovision.

Va las savoarea de a-l citi. Inainte de pamflet, Andrei mai tranteste o perla, in care toaca marunt dinozauriada din muzica usoara (mult prea usoara) romaneasca, legandu-se in parte de aceleasi chestiuni de care m-am legat si eu si de altele, in textul

Scandalul Eurovision 2008: dezinformari si lovituri sub centura.

Revin in cateva minute cu noi informatii foarte interesante.

Share