Andrei Caramitru: Semne de slăbiciune pentru Liviu Dragnea şi ruşi

Share

Andrei Caramitru, băiatul cel mare al actorului Ion Caramitru, de curând membru USR, a comentat pe Facebook pentru prima oară ceva pozitiv legat de situaţia din România.

Aceasta având în vedere ultimele evenimente printre care protestele magistraţilor şi vizita lui Dragnea la congresul socialiştilor europeni.

Andrei Caramitru: Pare foarte pozitiv pentru noi ce se întâmplă

M-au șocat două știri azi :

– Dragnea a mers umil la congresul Socialiștilor europeni (după ce tocmai l-a dat în judecată pe Timmermans – șeful Socialiștilor, și după ce sfidează și refuză de vreo doi ani să se întâlnească cu cineva din UE – nici măcar nu a mers la zilele naționale ale Germaniei, Franței etc.)

– Rusia, două zile înainte de alegerile din Moldova, lansează o acuzație penală gravă contra lui Plahotniuc – șeful absolut al Republicii Moldova (pe care toți o credeam deja pierdută, în contextul actual, către ruși).

Astea sunt semne de slăbiciune mari de tot pentru ruși și pentru Dragnea. Nu pot interpreta încă situația în detaliu – am de dat multe telefoane ca să înțeleg dedesubturile. Însă pare foarte pozitiv pentru noi ce se întâmplă.

Până atunci – mă culc mai liniștit în seara asta. Si le mulțumesc și magistraților pentru ce au făcut azi .

Share