home CORUPTIE, POLITICA Victor Ciorbea are motive serioase să nu atace OUG la CCR

Victor Ciorbea are motive serioase să nu atace OUG la CCR

Share

Victor Ciorbea, avocatul poporului, refuză cu obstinaţie să atace la Curtea Constituțională ordonanța de urgență adoptată de Guvernul Dăncilă.

Prin aceasta, au fost modificate Legile Justiției, iar procurorii au fost transformați în subalterni ai lui Tudorel Toader.

Ordonanța de urgență este neconstituțională, în primul rând pentru că nu-și justifică urgența, așa cum cere explicit Constituția.

Victor Ciorbea lasă să treacă OUG neconstituţionale

Singurul care poate sesiza CCR în legătură cu ordonanțele de urgență este Avocatul Poporului. În mandatul lui Ciorbea, acesta ne-a obișnuit însă cu inacțiunea. Pur și simplu, el lasă să treacă ordonanțe de urgență flagrant neconstituționale.

Slugărnicia lui Ciorbea față de PSD+ALDE și de Dragnea+Tăriceanu poate fi explicată prin foamea de bani a fostului prim-ministru, senator și primar al Capitalei (căci Ciorbea le-a bifat pe toate).

Lăcomia l-a împins să se împrumute la bănci sume enorme și să se lăfăie într-o vilă de lux, cu suprafața de 700 de metri pătrați, într-o zonă exclusivistă a Capitalei. Vila se află pe o limbă de pământ, pe malul lacului Floreasca.

Victor Ciorbea are credite de plătit de se plictiseşte

În 2012, când Ciorbea a candidat pentru un loc de senator pe lista USL (PSD-PNL), declarația sa de avere a produs un în opinia publică: actualul Avocat al Poporului figura cu 4 credite totalizând 1.515.700 de euro, contractate în 2007 și având scadența în 2024! Cea mai mare parte a banilor a fost „înghițită” de construcția vilei de pe malul lacului Floreasca.

Victor Ciorbea a obținut în 2007 un credit personal de 240.000 de euro și un credit ipotecar de 360.000 de euro, iar în 2008 două credite ipotecare, fiecare de câte 330.000 de euro, toate având scadența în 2024.

Victor Ciorbea, sclavul PSD

De asemenea, fostul premier are un contract de împrumut în valoare de 65.000 de euro, contractat cu scadență în 2012, și un altul de 90.000 de dolari, cu scadența în 2020.

Aceste împrumuturi uriașe l-au transformat într-un sclav al PSD. Nevoia de bani l-a împins în funcții publice bine plătite, dar și la nesimțirea de a solicita insistent să cumuleze salariul uriaș cu pensia nesimțită.

Pentru a obține din partea guvernării PSD-ALDE privilegii nerușinate, Ciorbea sacrifică interesele poporului român și apără clica de hoți care distruge România. El comite enorme abuzuri în serviciu prin refuzul de a ataca la CCR ordonanțele de urgență evident neconstituționale.

Citeşte şi
Nu am putut să cred că voi scrie vreodată despre Diversiunea Paleologu. Băiatul Ambasadorului Golanilor,
Victor Ciorbea și soția sa, Lacrima, s-au prezentat la ANAF zilele acestea, unde au plătit
Cristian Tudor Popescu a avertizat ca „cel mai periculos personaj de pe scena politica” este
Deputatul PSD de Maramureș Marius Sorin Bota a avut o reacție publică la adresa președintelui
Mai mulți lideri PSD au relatat că Darius Vâlcov nu a dispărut de tot din
Lia Olguta Vasilescu, vicepresedinte al PSD, publica un atac extrem de violent si de murdar
Jurnalistul Sebastian Oancea prezinta o discutie cu un functionar dintr-o primarie PSD din judetul Vrancea
Elevul Alin Popoviciu anunta ca a fost blocat pe Facebook ca urmare a unui val
Senatorul PSD Liviu Pop a declarat ca Laura Codruta Kovesi nu va reprezenta cu cinste
Jurnalista Ioana Ene Dogioiu a anuntat, miercuri seara, ca DNA Pitesti nu mai exista de
Share