home CORUPTIE, POLITICA Ciolacu despre programul de relansare al Cabinetului Orban: „Nasol moment, faină colivă!”

Ciolacu despre programul de relansare al Cabinetului Orban: „Nasol moment, faină colivă!”

Share

Marcel Ciolacu a ieşit la atac, după evenimentul de lansare a Programului economic al Cabinetului PNL, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis, citând greşit o celebră zicere a unui fost deputat PSD.

„Se lungeşte plictiseala! Relansarea economică a ţării dintre găurile terenului de golf, cu liberali pe post de steguleţe, este cea mai ciudată imagine a anului.

Preşedintele Iohannis este clar cu mintea la crosă, nu la firmele locale, iar cei câteva zeci de liberali plictisiţi de audienţă rezista doar cu gândul la cocktailul de după.

Sincer, după aceste discursuri triste şi goale, ce arată ca guvernanţii nu înţeleg nici măcar ce au copiat din programul economic al PSD, pare mai degrabă că asistăm la o comemorare a economiei de care nu s-au ocupat absolut deloc până acum, asta ca să nu spun direct parastas.

Pentru aşa ceva, romanii au o vorbă: nasol moment, faină colivă!”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

„Nasol moment, faina coliva!” nu este însă o „vorbă a românilor”, ci i-a aparţinut lui Nicolae Dide, revoluţionar afiliat PSD. Acesta a spus „Nasol moment, mişto colivă!“, la înmormântarea generalului Guşe, fiind ulterior citat de Corneliu Vadim Tudor.

Share