home EUROVISION, EVENIMENT Al doilea montaj video de la "Prietenii lui Andrei Tudor", subtitrat

Al doilea montaj video de la "Prietenii lui Andrei Tudor", subtitrat

Share

Al doilea montaj video facut de catre prietenii lui Andrei Tudor, asa cum s-a exprimat chiar acesta, a aparut acum cu subtitrare in limba engleza, sa vada si strainezii cam cu ce tampenii se ocupa unii dintre cei care conduc afacerile in muzica romaneasca.

Dupa cum observati cu usurinta, este vorba de oameni care considera ca aducerea “la pachet” a celor doi, cum spune un invitat din studio la Tonomatul DP2, este unforgetable, adica de neuitat.

Eu cred ca aceasta venire a suedezilor in Romania, daca s-ar fi jurizat normal si ar fi iesit pe drept oricine, ar fi ajuns cam la urmatorul rezultat: La Gaylia Frazier ar fi fost invitata la alte festivaluri romanesti, precum o serie de cantareti straini aseara, pe TVR 1, la retrospectiva dedicata celor 40 de ani de Cerb de Aur, cu un succes moderat spre bun.

Cei de la Biondo ar fi castigat un capital important de simpatie, piesa lor oricum s-a lansat si oricum se lansa, si cu asta – basta. Asa, a iesit o upanishada intrega, care nu se mai termina sau care se va termina urat. De fapt, nu stiu sigur daca este corect sa vorbesc de upanishade, ci mai curand despre “Prietenii mei, elefantii”.

Share