Aici, toate televiziunile şpăguite de PSD

Share

În ultimii trei ani, PSD a dat Antena 3 şi RTV peste 3 milioane de euro. PSD, dar și PNL au pompat în ultimii trei ani zeci de milioane de euro în presă.

Banii au intrat în conturile principalelor posturi de televiziune, pentru propagandă, cumpărându-și astfel din bani publici bunăvoința jurnaliștilor TV.

„Recorder” a realizat o nouă investigație, care scoate în evidență lipsa de moralitate a liderilor principalelor partide din România, PSD și PNL.

PSD a refuzat în mod constant să dezvăluie ce sume a livrat către fiecare post de televiziune, deși recunoaște că are contracte pentru presă și propagandă.

Jurnaliștii de la Recorder au primit pe email, anonim, documente care i-au ajutat să ia urma banilor plecați de la PSD, către televiziuni.

Astfel, ei au descoperit că PSD a înființat o societate-paravan, cu doi acționari, fără angajați, prin intermediul căreia pompează bani televiziunilor, deși legea interzice explicit ca posturile TV să primească bani de la partide, în afara campaniilor electorale.

Iată ce sume au primit posturile de știri de la PSD, în ultimii trei ani, doar prin intermediul Vertigo. PSD se mai folosește de încă o firmă, prin care popmpează bani posturilor TV: All Media.

Antena 3 – 3,1 milioane de euro
B1 TV – 850.000 de euro
Realitatea Plus – 830.000 de euro
Aleph News – 470.000 de euro
Digi24 – 240.000 de euro

Share