Adrian Ursu (Antena 3) o face putoare pe Clotilde Armand

Share

În lupta politică în care e implicat cu Antena 3, fostul jurnalist Adrian Ursu o jigneşte îngrozitor pe Clotilde Armand. CNA, se aude?

Mârlănie grosolană marca Adrian Ursu, miercuri, puțin după ora 17.30, la Antena 3, în emisiunea moderată de Cătălina Porumbel.

„Este o putoare la Sectorul 1!… vai, dar ce putoare este la Sectorul 1!”, a apăsat Ursu pe cuvinte, căutând accentul care să ducă la telespectatori sensul dorit de directorașul de la Antena 3. Iar senul acela, atât de evident, era extrem de jignitor, golănesc, conținând și o doză de misoginism.

Ținta: Clotilde Armand (USR-PLUS), primărița Sectorului 1, cea care a tăiat finanțarea generoasă pe care fostul primar, Daniel Tudorache (PSD), o asigura televiziunii lui Dan Voiculescu.

Chiar și Cătălina Porumbel a părut surprinsă de grosolănia și violența cuvântului folosit peiorativ de șeful ei, observă Ziariştii. A încercat să mai îndulcească tonul, poate chiar să-l acopere pe Ursu, forțând o balansare spre celălalt sens al cuvântului „putoare”. O diversiune ridicolă, dar care poate fi utilă la o eventuală judecată făcută de CNA.

„Adică… gunoaie… mirosuri…”, a bâiguit Porumbel. „Sigur, este o putoare care se degajă din mormanele de gunoaie”, a fentat și Ursu. Dar a revenit imediat la nuanța mârlănească: „Deci, este o putoare la Sectorul 1!…”

Tenta peiorativ-jignitoare este accentuată și de faptul că Ursu nu a folosit prepoziția „în”, ci „la”. N-a zis „putoare în Sectorul 1” (care ar putea indica mirosul de la gunoaie), ci „putoare la Sectorul 1” (care înclină spre o persoană).

Share