home CORUPTIE, POLITICA Adrian Severin, deraiat: Nemţii sunt o familie, luptă împotriva anti-corona

Adrian Severin, deraiat: Nemţii sunt o familie, luptă împotriva anti-corona

Share

Adrian Severin minte, pur şi simplu. Aceasta nu mai este nici măcar un fake news, este vorba despre minciună pe faţă, grosolană, de la obraz.

Coaliţia pentru Familie şi Severin au distribuit pe Facebook informaţii false despre protestul de la Berlin legat de coronavirus. Deşi la manifestaţie au fost sub 20.000 de participanţi, Severin susţine, ca şi CpF, că prezenţa a fost de 1,5 milioane de oameni.

Au fost publicate de către cele două surse fotografii care să susţină această afirmaţie, însă acestea sunt de fapt de la o petrecere techno din Zurich, din august 2019, de la Street Parade.

.

Iată de unde provine în realitate această fotografie:

La rândul său, Adrian Severin susţine că au fost, la Berlin, peste 1,5 milioane de oameni în stradă. În realitate, au fost sub 20.000.

„S-a întâmplat ieri la Berlin! O uriaşă demonstraţie împotriva ‘pandemismului’ şi a ‘covidocratiei’.

Demonstraţie a oamenilor de ‘rau simt’, ‘platiti de ruşi şi de chinezi’, cu mici şi beri pesediste, ca să protesteze împotriva măsurilor înţelepte de desocializare şi dezumanizare menite a ne face să trăim veşnic neatinşi de viruşi?

Aproape un milion şi jumătate de nemţi, care, evident, ‘nu ştiu ce înseamnă dictatura’ şi nici nu au răbdare să aştepte a afla cum este, că abia după ce sunt în lanţuri să se lupte cu ea, demonstrează în favoarea conspirationismului?

Nu! Este vorba despre oameni care nu acceptă să trăiască oricum. Pentru care viaţa nu are sens în orice condiţii. Care simt ameninţarea ‘pandemismului’ şi instaurarea ‘covidicratiei’.

Diferenţa între ei şi noi mai este şi aceea că ei sunt o naţiune”, a scris Severin.

Poliţia a întrerupt evenimentul de la Berlin, la care au luat parte aproximativ 20.000 de persoane, pe motiv că organizatorii nu au asigurat reglementările de siguranţă cerute. Majoritatea participanţilor la eveniment nu purtau măşti de protecţie şi nu respectau distanţarea socială.

Când participanţii au fost opriţi să meargă mai departe, poliţia le-a declarat că ei comit delicte, ceea ce a dus la alte ţipete şi huiduieli.

Anterior, Poliţia a folosit megafoane Prin care a cerut în mod repetat manifestanţilor să respecte distanţarea, a anunţat pe Twitter că „a depus plângere” contra organizatorului evenimentului din cauza „nerespectării regulilor de igienă”.

Poliţia din Berlin, care folosind megafoane a cerut în mod repetat manifestanţilor să respecte distanţarea, a anunţat pe Twitter că „a depus plângere” contra organizatorului evenimentului din cauza „nerespectării regulilor de igienă”, relatează sâmbătă France Presse.

Mai mulţi contramanifestanţi, inclusiv un grup de aşa-numiţi „bunici împotriva extremei drepte”, i-au insultat pe militanţi numindu-i „nazişti”.

Motto-ul manifestaţiei, „Ziua Libertăţii”, este de asemenea titlul unui film al realizatoarei naziste Leni Riefenstahl despre conferinţa partidului lui Adolf Hitler NSDAP în 1935.

Mai mulţi politicieni au criticat mobilizarea. Saskia Esken, şefa social-democraţilor, partid minoritar în coaliţia guvernamentală cu conservatorii Angelei Merkel, i-a criticat pe aceşti „Covidiots”.

„Fără distanţare, fără mască: ei pun în pericol nu doar sănătatea noastră, dar şi succesul nostru împotriva pandemiei şi pentru redresarea economiei, a educaţiei şi a societăţii. Iresponsabil!”, a scris ea, pe Twitter.

Jan Redmann, liderul CDU în parlamentul landului Brandenburg, a estimat pe aceeaşi reţea socială: „încă 1.000 de noi infecţii pe zi, iar la Berlin sunt demonstraţii împotriva măsurilor anti-coronavirus? Nu ne mai permitem aceste absurdităţi periculoase”.

În timp ce Germania a fost până acum în mare parte scutită de pandemie, care a făcut mai puţin de 9.200 de victime, autorităţile sunt alarmate de creşterea din nou a numărului de infecţii în ultimele săptămâni.

Sâmbătă, numărul de noi infecţii a crescut cu 955 faţă de ziua precedentă, un nivel ce nu a mai fost atins de la 9 mai, potrivit Institutului de sănătate Robert Koch.

Mii de manifestanţi ostili măsurilor de restrângere a libertăţilor pentru a combate COVID-19 au mărşăluit paşnic sâmbătă după-amiază în centrul Berlinului.

Estimaţi de poliţie la aproximativ 15.000, numărul demonstranţilor a fost mult mai mic decât 500.000, cifra anunţată de organizatorii acestei mobilizări intitulate „Sfârşitul pandemiei – Ziua Libertăţii”.

Share