A fost ziua Elenei de Eurovision de Mandinga

Share

Ieri a fost ziua de naştere a solistei trupei Mandinga, Elena. O aniversare pe care a sărbătorit-o între fani, jurnaliști și mai ales colegii ei din trupă si stafful TVR care o însoțește la Baku, pentru Eurovision. Fix la miezul nopții, Dan Manoliu împreună cu echipa TVR a năvălit în camera Elenei cu un buchet uriaș de trandafiri, cântând ”La mulți ani”.

Solista, votată de fanii Eurovision drept cea mai sexy participantă din concurs, a zâmbit larg, i-a pupat pe membrii echipei TVR și a spus că anul acesta românii vor fi foarte mândri că Mandinga îi reprezintă la Eurovision. După supriza de la miezul nopții a urmat una matinală, în direct la Ictimai TV, liderul posturilor din Azerbaidjan, dar și organizatorul Eurovision 2012.

Trupa Mandinga s-a aflat timp de o oră în direct la cel mai popular program TV din țară, unde a cântat live nu doar Zaleilah, ci și piese tradiționale din Azerbaidjan cu ajutorul bandului emisiunii. Prezentatorul i-a oferit un trandafir roșu drept cadou, dar și un tablou, în timp ce artistul Abba Bagirov, foarte apreciat de azeri, a venit să-i cânte special la mulți ani în limba engleză.

Dacă azi Elena și-a sărbătorit ziua de naștere, ieri a fost Zach sărbătoritul, cei doi urmând să aibă parte de o petrecere surpriză și de un tort uriaș, dar aceasta după cea de-a doua repetiție oficială, care va avea loc în a doua parte a zilei de joi. Cum ei încă nu știu nimic despre supriza pregătită de ceilalți membri Mandinga și de TVR, îi rugăm pe cititorii acestui website să nu spună nimic din cele pe care le-au citit aici.

Dar mai ales să nu sune în Azerbaijan.

Share