home POLITICA A doua imixtiune succesivă a lui Ponta în Justiţie…

A doua imixtiune succesivă a lui Ponta în Justiţie…

Share
Ce a trebuit să fac? A trebuit să fac ce am făcut, ce n-am făcut încă voi face de-acum încolo. Unii îmi spun Inconştientul Vesel.
“Ce a trebuit să fac? A trebuit să fac ce am făcut, ce n-am făcut încă voi face de-acum încolo. Unii îmi spun Inconştientul Vesel.”

în numai câteva zile. Şi ne referim doar la ultimele două imixtiuni, pentru că anterior au mai fost şi altele.

Ţinem minte că le indica public procurorilor ce dosare trebuie să instrumenteze şi îi critica pentru cele la care lucrează, spunându-le, de exemplu, că se vor face de râs dacă le vor  chema la audieri pe manechinele lui Radu Mazăre, ca să le întrebe pe acestea cum au votat.

Ieri, s-a pronunţat public, undeva înainte de ora 11 dimineaţa, asupra felului în care doreşte el să stabilească instanţa sentinţa pentru Relu Fenechiu. Victoraş, vezi că se apropie un termen în Dosarul Transferurilor, nu rata ocazia să te pronunţi…

Ce imixtiune mai clară în Justiţie poate oare să mai existe în afară de aceasta? Numai că nu le-a spus magistraţilor cu subiect şi predicat anume ce sentinţă să dea în Dosarul Transformatorul, pentru ministrul său, Relu Fenechiu…

Halal democraţie şi separaţie a puterilor în stat. Iată ce a spus public Victor Ponta, cu intenţia clară şi evidentă de a influenţa judecătorii din completul care se afla în pronunţare în Dosarul Transformatorul, vineri, la orele dimineţii:

O să vorbesc cu dânsul (n.n.: Relu Fenechiu), sper să fie achitat

De regulă, chiar dacă nu e stipulată juridic, imixtiunea unui înalt demnitar al statului în afacerile Justiţiei ar trebui să se soldeze cu demisia de onoare a acestuia din funcţia deţinută.

Share