9 Cadouri pentru proaspăta mămică care o vor face să se simtă iubită și apreciată

Share

Mămicile trăiesc la maximă intensitate bucuria de a avea un copil care să le împlinească visul pe care-l au încă din copilărie, când păpușile pe care le țineau în brațe aveau să premeargă acestui moment. Sunt momente care vor rămâne pe vecie întipărite în tine, ca mămică. Sunt momente pe care trebuie neapărat să le trăiești, măcar o dată în viață. Nu există bucurie comparabilă cu aceasta, bucuria darului minunat pe care Dumnezeu ți-l oferă. Un astfel de moment, cel în care dai viață, este unic. După nașterea bebelușului, cei dragi vor să învăluie proaspăta mămică în felurite daruri.

Deși cadourile, de cele mai multe ori, constau în flori, bomboane, hăinuțe pentru bebeluși etc, mămicile au nevoie și de altceva. Ele trăiesc cea mai mare bucurie a vieții lor, dar resimt și oboseala acumulată, resimt lipsa somnului și un carusel de senzații și sentimente. 

          Și, atunci, în acest amalgam de trăiri, ele nu trebuie să uite că sunt iubite și apreciate. 

Cum faci o mămică să se simtă iubită și apreciată?

        Florile, bomboanele, felicitările care deschid mesaje emoționante sunt deosebite, dar nu reușesc să atingă sufletul atât de tare cum ar face-o un cadou desprins din ce trăiește în acel moment. 

          Un cadou ce peste ani se va transforma în amintirea unei clipe unice din viață. Care o va duce cu gândul la primele zile din viață ale bebelușului, primii ani, prima zi de școală, prima zi în care copilul, devenit adult, va trăi, la rândul său, unul dintre cele mai frumoase momente din viața sa.

       Așadar, cum facem ca proaspăta mămică să se simtă cea mai iubită? Cea mai apreciată? Ce cadouri pot completa bucuria unei nașteri? 

  1. Dăruiește-i muzica celui mai special moment din viața ei. O cutie muzicală personalizată cu melodia preferată, cu o melodie pe care o alege ea însăși și care va deveni melodia lor, a ei și a bebelușului. Gândește-te la momentul în care mama și copilul vor asculta împreună această amintire minunată. Va fi melodia momentului unic din viață.
  2. O ramă foto în care fotografia unei familii fericite va dăinui peste ani și ani.
  3. Kit amprentă mulaj pentru bebeluși cu ajutorul căruia va putea crea tablouri din palma sau talpa micuțului, ce vor deveni amprente de neuitat. Poate să facă acest lucru în diferite etape de dezvoltare. Cum să nu imortalizezi astfel de momente? Drool.ro vine în sprijinul tău cu astfel de cadouri, ideale pentru proaspăta mămică și bebelușul său. 
  4. Ajut-o să rămână trează. Cumpără-i cea mai bună cafea, aromată, puternică și care o va ajuta să reziste orelor nedormite. Poate și un espressor. 
  5. Acordă-i timpul tău. Indiferent că ești soțul, sora, mama, oferă-ți timpul pentru a se putea îngriji și de ea. Stai cu bebelușul.
  6. O zi la spa. Câteva ore de relaxare totală, doar ale ei. Se va întoarce acasă mai liniștită, mai relaxată.
  7. Un jurnal. Un mijloc nemaipomenit în care ea va captura micile momente ale zilei, dar cele mai importante. Un jurnal în care câteva cuvinte vor fi de ajuns să păstreze ce este mai frumos din ei.
  8. O ședință foto. Fotografiile vor vorbi despre ei, despre legătura extraordinară care există între mamă și copil. 
  9. Un album al copilului în care mămica va adăuga fotografii cu parcursul creșterii, cu momentele cele mai emoționante.

        Cele mai frumoase clipe, marcate de cele mai intense trăiri și completate cu cele mai emoționante daruri, vor transforma proaspăta mămică într-o femeie iubită, fericită și apreciată. 

Share