home EUROVISION, EVENIMENT 31 martie 2007: David Bustamante la "Surprize, Surprize"

31 martie 2007: David Bustamante la "Surprize, Surprize"

Share

M-am intrebat de unde cunoastea Andrei Tudor “Bustamante” atat de bine piesa lui David Bustamante. Am crezut, asa cum am afirmat anterior, ca Bustamante jr. a dat jos muzica de pe internet in dusmanie sau si-a cumparat de pe e-Bay discografii intregi de muzica pop, ca sa se puna la punct cu informatia. Cum merge lumea muzicii, ca doar este compozitor.

Ei bine, “iezista o iesplicatie”, cum zice Mugur de la “Vacanta Mare”. Ziarul “Gandul” publica pe 31 martie 2007 un articol, numit David Bustamante la “Surprize, surprize”.

Cantautorul spaniol este caracterizat de acest cotidian ca fiind un “nume sonor al muzicii din Spania si star international. David s-a lansat, in urma participarii la un concurs celebru in Spania, ‘Operacion Triunfo'”.

Inaintea acestei competitii, Bustamante lucra ca muncitor pe santier alaturi de tatal sau. Seamana cu situatia lui Costel Busuioc parca, nu? Muzicianul de 25 de ani a reprezentat Spania in anul 2002, la Eurovision.

Toate aceste lucruri erau bine stiute. De la a afla ca muzicianul spaniol a participat la Eurovision si a-i asculta piesa cu care a participat este numai un pas. L-a facut? Nu cred, cred ca Andrei Tudor este un Edgar Cayce al compozitorilor.

Cayce (n. 18 martie 1877 – d. 3 ianuarie 1945) este cel mai cunoscut telepat din istoria fenomenului paranormal american.

Share