Ovidiu Miculescu se agaţă de funcţia de preşedinte al SRR

Ovidiu Miculescu se agaţă de funcţia de preşedinte al SRR

Ovidiu Miculescu refuză să plece din fruntea SRR, chiar dacă are sentinţă definitivă. El este incompatbil. Se poate spune că agaţamentul lui Miculescu are legătură cu speranţele sale legate de OUG 13. Şi cu venirea nelegiuiţilor la putere în România.

ÎCCJ a respins ca nefondat recursul lui Miculescu. Acesta a fost formulat împotriva Sentinţei nr. 1291 din 23 aprilie 2014 a Curţii de Apel Bucureşti. Secţia a VIII-a Contencios Administrativ. Hotărârea judecătorească confirmă astfel Raportul ANI privind starea de incompatibilitate a lui Miculescu.

Decizia instanţei este definitivă. Ea trebuie să fie pusă în aplicare. Conform Legii ANI, şeful SRR trebuie să fie demis de Parlament. El pierde dreptul de a mai ocupa trei ani orice funcţie publică, arată MediaSind.

Ovidiu Miculescu este contest de jurnalişti din Radio România, care îi cer demisia.

Există o petiţie către Ovidiu Miculescu, din care cităm:

Vă solicităm în mod imperativ să vă dați demisia din funcția de Președinte Director General al SRR și de membru al CA SRR.

Cererea a fost inițiată de jurnaliștii Alexandru Rusu și Cătălin Gomboș. Ea a fost formulată într-o scrisoare deschisă.

Angajați ai Radioului au protestat astăzi, purtând tricouri pe care scria „Kompatibil„. Pe lângă scrisoarea deschisă, au depus la biroul lui Ovidiu Miculescu mai multe cutii, „pentru a-l ajuta să împacheteze„.

Zece angajați ai radioului public semnează documentul. Ei precizează că au făcut acest demers în calitate de avertizori publici.

1 comment

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu este publicata. Campurile necesare sunt marcate cu *

Anuleaza

1 Comment

  • Activist PCR
    11 februarie 2017, 12:32

    Tovarasul Miculescu are sarcina de partid sa ramana pe baricade. Cine dracu pleaca de la atatea milioane de euro? Bolovanul asta daca trebuie sa plece maine la 8.00 si i se mai permite sa stea o ora … mai sta. El are nevoie nu de cutii pentru impachetarea boarfelor ci de o funie rezistenta si sapun de calitate. Mai am o sticla de sampanie in frigider…abia astept sa-l vad plecat …sau lat.

    REPLY

Economie

Politică

Puciștii

PSD, Partida Rusă

Regele Mihai