home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Bogdan Chirieac îşi acoperă urmele eoliene

Bogdan Chirieac îşi acoperă urmele eoliene

Share

După ce s-a vărsat, într-o discuţie privato-publică a sa cu Dorina Crăgotescu – nu înţeleg de ce îşi doreşte acum Corina sa-şi spuna Dragotescu, în momentul clonării Realităţilor, acum Bogdan Chirieac dă înapoi, făcându-se că “recunoaşte”. Dar defapt nu recunoaşte nimic şi afirmă indirect (nu explicit, că ar fi gogonată, ci mascat în ironii) că s-a referit defapt la altceva.

florincraciun

Anume, el susţine că, în momentul în care Elan Schwartzenberg i-a scos heblul lui Ghiţă, el îi spunea Drăgoteascăi că Vântu e genial din alt motiv:

“Mai declar, de asemenea, ca miscarea sa de a-l gasi pe Elan Schwartzenberg investitor în Realitatea TV, care sa reuseasca într-un timp record sa treaca toate barierele juridice, CNA si logistice, si sa puna mâna pe emisie, într-un mod spectaculos, a meritat admiratia mea pe care o regret si o reneg acum”

, ceea ce în mod evident este o diversiune.

Elan discuta de mult timp cu Vântu. SOV nu putea fi genial în acel moment, decât dacă el, SO Vântu, era cel care îi luase emisia atunci lui Sebastian Ghiţă. Urmează negarea realităţii evidente, în ultimul paragraf:

“Marturisesc ca habar n-am daca în spatele lui Elan este Vântu, în spatele lui Vântu, Basescu, si în spatele lui Basescu, Oana Zavoranu. Daca aflu ceva, veti afla cu siguranta si dvs. din viitoarele mele stenograme.”

Harneală. Miştocăreală subţire. Hahaha! Bogdane, hahaha! Cred că ţi-ai luat-o de la “grăsuţul”, care te-a cam uns cu smoală şi te-a cam tăvălit prin pene apoi pentru gafa făcută.

La discuţia sa cu Drăgoteasca a mai asistat o terţă persoană, care a intervenit la un moment dat. Lucru vizibil în reportajul lui Iepan. Din acel moment, existau martori şi cred că dl. Chirieac defapt, ştiind asta, făcea şi puţin exhibiţionism şi exerciţiu de forţă. Adică îşi arăta muşchii. Uite, bă, cum discut eu cu Sorin Ovidiu Vântu! Asemenea plăceri perverse, să-ţi arăţi ca fraierul puterea, că tu stai de vorbă cu “grăsuţul” când vrei şi îi spui “grăsuţule”, apoi urmează drăgălăşenii, costă.

Bogdan Chirieac a fost prins cu discuţia-n sac exact în aceeaşi manieră jurnalistică în care presa de gang românească înregistrează pe ascuns discuţiile politicienilor şi le face publice ca probe jurnalistice, fără să le verifice înainte şi fără să îi anunţe pe actorii înregistrărilor că au fost înregistraţi fără voia lor. Metoda brevetată fix de Realitatea TV a lui Sorin Ovidiu Vântu.

Chiar dacă e ironic, Bogdan Chirieac nu şi-a angajat şi corector la website-ul propriu, DeCeNews, să-i gramatizeze textele:

“Sus semnatul, Bogdan Chirieac, domiciliat în România lui Traian Basescu, declar ca m-am aflat duminica 23 octombrie, ora 21:00, la sediul Realitatii Tv din Casa Scânteii. Am fost ademenit acolo de numitii Dragotescu si Striblea sub pretextul unei emisiuni.”

a) Dupa “Sus semnatul”, care evident că este un calambur pe care-l gustăm, trebuia pusă virgula; b) corect e “la sediul Realitatea TV”; c) după “Striblea” mai trebuia pusă o virgulă, dar nu întotdeauna după Cătălin poţi pune o virgulă. Uneori pui punct, alteori cratimă, alteori nimic. Aştia ne sunt aşa-zişii jurnalişti.

Citeşte şi
Președintele PSD Liviu Dragnea l-a întrebat pe corespondentul Pro TV Alex Dima dacă vine cu
Posturi de știri Digi 24, care trece prin schimbări importante la nivel de resurse umane,
Acum o seară, la „Jocuri de Putere”, Rareş Bogdan s-a contrat de la distanţă cu
Postul de televiziune Realitatea TV va avea emisia suspendată joi, 17 ianuarie, pentru 10 minute,
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Mircea Drăghici, propus de către PSD pentru postul de ministru al Transporturilor, a anunțat că
Un document realizat de Ambasada SUA la București în anul 2016 descrie orientarea, calitatea și
Televiziunea Română se întoarce la o formă de comunism târziu. Staff-ul TVR a decis să
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
Share