home ECONOMIE Vrei sa calatoresti in Belgia? Alege TicTrans.ro!

Vrei sa calatoresti in Belgia? Alege TicTrans.ro!

Share

Belgia este o putere economica in vestul Europei, situata in centrul unei regiuni puternic industrializate, ceea ce ii ofera pozitia in primele zece puteri economice internationale. Datorita unui PIB foarte ridicat, tot mai multi romani aleg sa mearga la munca in aceasta tare in toate ariile industriale. Salariile sunt foarte bune si costurile sunt medii, de aceea aceasta tara este preferata da foarte multi romani.

Astfel au de castigat firmele de transport care efectueaza curse pe ruta Romania – Belgia. Exista o cerere tot mai mare in aceasta tara, din acest motiv exista servicii tot mai diversificate si calitative in aceasta arie.

Serviciile de transport persoane Romania – Belgia

Transportul de persoane pe ruta Romania – Belgia este unul dintre cele mai cautate servicii mai ales in sezonul vara-toamna. Majoritatea romanilor care lucreaza in Belgia, o fac ca si sezonieri, avand contracte pe perioada determinata de 3 sau 6 luni. Astfel, au nevoie de o metoda de transport de fiecare data cand pleaca sau cand vin inapoi in tara. Este si avionul o optiune pentru ei, dar majoritatea aleg serviciile de transport persoane Belgia oferite de TicTrans.ro, deoarece este mai simplu, mai ieftin si nu trebuie sa faca rezervare din timp.

Criteriile acestora de selectie sunt in functie de beneficiile extra pe care le primesc de la o firma de transport, care intra in pretul calatoriei. Astfel, este important ca serviciul sa se faca direct la adresa, sa poata lua un bagaj cat mai mare si conteaza foarte mult confortul mijlocului de transport pus la dispozitie de companie. De aceea, majoritatea romanilor din Belgia aleg TicTrans ca si companie de transport, deoarece indeplineste toate criteriile de selectie iar seriozitatea si profesionalismul acestei firme un factor care determina clientii sa se intoarca de fiecare data cu zambetul pe buze.

Serviciile de coletarie Romania – Belgia

Acest serviciu este la mare cautare in Belgia, mai ales acum in perioada sarbatorilor. Cei care nu se pot deplasa acasa de sarbatori doresc sa trimita cat mai multe cadouri persoanelor dragi de acasa, de aceea apeleaza la un serviciu de coletarie. La fel ca si in cazul serviciului de transport persoane, romanii din Belgia cauta sa primeasca cele mai de calitate servicii la preturi avantajoase. Asadar, ei opteaza pentru firmele care fac transportul direct la adresa pentru a nu pierde timp si bani cu deplasarile pana la sediul firmei sau locatia de preluare. Este foarte important sa beneficieze si de garantia coletului, pentru a putea sta linistiti si de a se asigura ca pachetul lor ajunge in siguranta la destinatie. Toate aceste aspecte sunt bifate de TicTrans.ro, una dintre cele mai cunoscute firme de transport colete Romania – Belgia.

Asadar, daca vrei sa calatoresti sau sa transporti un colet pe ruta Romania – Belgia, alegerea ta trebuie sa fie compania TicTrans. Serviciile sale de cea mai buna calitate sunt dovada clara ca Romania este tara lucrului bine facut si acest lucru este unul dintre motivele pentru care clientii se intorc de fiecare data la aceasta firma.

 

Share