Voinţa Saelele a lu’ Dragnea şi FCM Alexandria încolţesc Petrolul

Share

Voinţa Saelele, echipa din comuna natală a lui Liviu Dragnea, este în coasta Petrolului Ploieşti, în Liga a III-a. Ea lucrează împreună cu cealaltă echipă dragniană, FCM Alexandria.

Voinţa Turnu Măgurele ar fi noul Viitorul Scorniceşti al României

Într-un documentar foto, GSP prezintă stadiul lucrărilor la noul stadion de 3 milioane de euro al echipei din Saelele. Liviu Dragnea s-a născut în satul Gratia din comuna Saelele. Acum, aici joacă o echipă foarte bună de liga a treia, condusă de fostul stelist Vali Badea.

Voinţa Saelele pentru Dragnea este Voinţa Turnu Măgurele de mâine

Voinţa Saelele e club controlat de Valentin Dragnea, fiul lui Pablito. Se spune că în sezonul viitor, după ce ar ajunge în Liga 2, i se va schimba numele. Ciudat e că deja în clasamente şi statiistici apare cu noul nume, Voinţa Turnu Măgurele.

Oraşul dunărean a mai avut două echipe. Chimia Turnu Măgurele a fost cea mai importantă. De fapt, toate sunt de facto acelaşi club, chiar dacă de jure agregările diferă.

Echipa, de-a lungul timpului, s-a numit Venus, Oltul, Dinamo, Chimia, Cetatea şi Turris, iar prin 2014 se intitula Sporting. Noii bujori în obrăjori în achipa aceasta vin de la inebranlabilul Liviu Dragnea.

Nu se mai ascund. Voinţa Saelele e voinţa lui Dragnea

Turris este hotelul deţinut la un moment dat de Bombonica Dragnea. Printre sponsorii echipei sunt:

Zooveg 2010 SA, care a virat peste 1.000 de euro lunar (5.000 lei);
Gransiloz SA, o sumă asemănătoare, 5.000 de lei lunar;
Interfrigo Logistics SA, aproape 3.500 de euro, 15.200 lei, un singur virament, în decembrie 2016.

Ferma Salcia, Zooveg, Gransiloz – toate cu Valentin Dragnea în acționariat – și Hotelul Turris îşi fac reclamă pe marginea terenului din Saelele.

Au încolţit Petrolul Ploieşti

Adevărata echipă de tradiţie a serie 3 din Liga 3 este Petrolul Ploieşti. Acum, această echipă e încolţită de cluburile controlate de Dragnea, din Teleorman. FCM Alexandria este pe primul loc, cu 22 de puncte şi golaveraj +16.

Voinţa Saelele/Tr. Măgurele e pe locul al doilea, cu 20 de puncte, iar Petrolul pe locul al treilea, cu 19 puncte şi un meci mai puţin. Ambele echipe – golaveraj +11. Este clar că teleormăneni vor face jocuri şi umbre prin grupă, ca să caroteze Petrolul.

Miza lui Dragnea cu aceste două echipe este ca stadioanele din Alexandria şi Turnu să fie folosite ca terenuri de antrenament la Euro 2020. Compania Naţională de Investiţii este folosită pentru poftele dragnului. Să sperăm că acum acestea vor deveni mai uşor de stăvilit.

Sincer: Slatina are tradiţie şi performanţe fotbalistice superioare Aleandriei ;). Şoarece, Prepeliţă, Piţurcă, Nedea, Balaci, Bumbescu, Bărbulescu, Ariciu, Mihali, Ceauşilă, Pena, Zoli Crişan, Donose, Ilie Dumitrescu, Dorinel munteanu, Dan Petrescu, Florian Dumitrescu sunt mărturie factuală.

Share