home CORUPTIE, POLITICA Viorica Dăncilă nu se simte responsabilă pentru deficitul bugetar

Viorica Dăncilă nu se simte responsabilă pentru deficitul bugetar

Share

Fostul premier Viorica Dăncilă a afirmat că nu este cu nimic responsabilă faţă de situaţia bugetară gravă cu care se confruntă Guvernul Orban.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Nu mă simt responsabilă pentru deficitul bugetar, pentru dezechilibrul bugetar. Pentru dezechilibrul bugetar este vinovat Ludovic Orban. (…) Am văzut foarte multe măsuri luate pentru corporaţii. Nu avem o prioritizare a proiectelor noastre, ce este important pentru ţară? Eu am văzut până acum numai lucruri care dezmagaesc, am văzut programe desfiinţate, am văzut programul tomate şi usturoi desfiinţat”, a susţinut Dăncilă.

Întrebata dacă a fost „instrumentul lui Dragnea”, Dăncilă a negat vehement. „Nu am fost niciodată instrumentul lui Liviu Dragnea. S-a încercat să se introducă asta în spaţiul public. Liviu Dragnea nu a venit la mine să-mi spună să fac un anumit lucru şi l-am făcut”, a pretins fostul premier.

Viorica Dăncilă recunoscuse recent că este şomeră. „Deocamdată nu am serviciu, am mai multe propuneri. Deocamdată sunt şomeră”, a susţinut Dăncilă, într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu.

Share