home CORUPTIE, POLITICA Sputnik o laudă pe Viorica Dăncilă pentru prestaţia din Parlamentul European

Sputnik o laudă pe Viorica Dăncilă pentru prestaţia din Parlamentul European

Share

Sputnik, organul de presă a l Kremlinului, o laudă pe Viorica Dăncilă pentru prestaţia sa din Parlamentul European, adică pentru cele cinci minute în care a sfidat pe faţă UE.

Rusia atacă insidios Occidentul, afirmă SUA. Care sunt modalităţile

Sputnik: Replicile premierului român au fost nimicitoare pentru adversari!

Vizibil eliberată de încărcătura discursului cu care a uimit Europa, Viorica Dăncilă a revenit la tribuna Parlamentului European pentru a da replici la criticile și mai ales la atacurile eurodeputaţilor. Fără să exagerăm, putem spune că replicile premierului român au fost nimicitoare pentru adversari!

Viorica Dăncilă le-a trântit europarlamentarilor dihorul românesc puturos

În primul rând, Viorica Dăncilă a pus punctul pe i, explicând că în PE există multă dezinformare din cauza transferului luptelor politice interne la nivelul structurilor din UE.

Sputnik: Dăncilă, lecție de comportament, mai ales românilor care își critică țara dincolo de limite admisibile

Urmează o interpretare subiectivă a argumentelor prezentate de Frans Timmermans în plenul PE, prin lansarea manipulatoare făcută nu foarte îndemânatec, apoi Sputnik istoriseşte:

În final Dăncilă a mai mai dat o lecție de comportament, mai ales românilor care își critică țara dincolo de limite admisibile. “România este divizată, dar eu vreau să aduc unitate”, a spus Dăncilă.

“Vom avea dialog, sunt dispusă dialogului, a spus Dăcilă de pe poziția celui care a arătat că știe să scoată și sabia, la nevoie”, continuă sursa citată. Concluzia organului de propagandă al Moscovei:

Așadar, o lecție de comportament, de demnitate și de logică politică oferită de premierul român.

Share