home CORUPTIE, POLITICA Viorica Dăncilă a fost huiduită la Focşani, de ziua Marii Uniri

Viorica Dăncilă a fost huiduită la Focşani, de ziua Marii Uniri

Share

Viorica Dăncilă a crezut – şi probabil că i s-a promis de către Marian Oprişan – că la Focşani va fi aplaudată, lăudată, primită cu flori şi urale. Dar nu cunoaşte focşănenii şi şi-a imaginat că ei sunt dintre cei care se lasă cu toţii păcăliţi de Dragnea şi de PSD.

Ceea ce nu ştie ea e că în Vrancea nu s-a măncat niciodată, în anii cei mai grei ai comunismului, mămăligă cu murături, ca în Teleorman, săracii oameni, cei mai săraci şi oropsiţi din România…

Numai că lucrurile nu au stat niciodată astfel. Printre focşăneni este o vorbă, una născută din calea supravieţuitorilor ce sunt obligaţi să suporte mafiile locale: “Ei cu porcăriile lor, iar noi ne vedem de treabă fără să-i băgăm în seamă”.

Viorica Dăncilă, în căutarea unui loc sigur

Premierul Viorica Dăncilă a ales să meargă într-un loc sigur de 1 Decembrie, la Focşani, în fieful baronului local Oprişan, dar nu a scăpat de huiduieli nici acolo.

Înainte de intonarea Imnului Naţional, Viorica Dăncilă şi însoţitorii săi din PSD, printre care şi Codrin Ştefănescu, şi Florin Iordache, au fost primiţi cu huiduieli de o parte dintre spectatorii ceremoniei organizate de CJ Vrancea. Pentru că asta merită. S-au dus în fieful lui Marean, care le spune procurorilor DNA că ei oricum vor da amnistie şi graţiere, crezând că scapă? Şi-au făcut calcule greşite.

Din public s-au auzit mai multe scandări, printre care şi “Huo, flămânzilor”. Premierul a rămas fără reacţie şi minute în şir nici măcar nu a clipit, privind defilarea trupelor militare.

Aceleaşi agape publice leşioase. Ceva mai lustruită asta

De ani de zile, centrul Focşaniului, ca şi al oricărei capitale de judeţtipice României, dominate de baroni corupţi ai PSD, este, de câteva ori pe an, dominată de astfel de agape leşioase, dominată de aceeaşi reţetă patriotardă.

De data aceasta, agapa a fost înnobilată de prezenţa Orchestrei Metropolitane Bucureşti, conduse de Daniel Jinga. Spectacolul a fost mai cu ştaif, ca şi Piaţa Unirii, refăcută de autorităţi. Aşa s-au dus anul acesta în mai toată ţara banii bugetaţi de PSD, de Centenar.

PSD = trotuare spate şi drumuri rupte

Dar dincolo de aceste note bune, dacă ieşi din PiaţaUnirii şi o iei aşa, uşor-uşurel, pe străzi lăturalnice, mai prin spate străzii Brăilei, ori mai spre Tăbăcari, trotuarele sunt spare şi carosabilul este rupt. Ia daţi o raită pe Bîrsei… ori prin Bahne…

Pentru că, nu-i aşa, cum am spus de nenumărate ori: PSD = trotuare spate şi drumuri rupte. Să comparăm Focşaniul cu Clujul, ori Buzăul cu Alba Iulia sau Craiova cu Oradea.

Viorica Dăncilă, cu Marian Oprişan pe post de bodiguard

După acest incident, Viorica Dăncilă a răspuns întrebărilor jurnaliştilor, a făcut o mică baie de mulţime, a vorbit şi a dat mâna cu oamenii, flancată în permanenţă de Marian Oprișan.

Evenimentul la care a participat premierul a constat în paradă militară, spectacol de muzică clasică, video-mapping și artificii.

Organizat în colaborare cu Garnizoana Focșani, a cuprins momentul de decorare a celor opt drapele de luptă ale “Brigăzii 8 LAROM”, o paradă militară în care vor fi angrenați militari ai Garnizoanei Focșani, forțe ale Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea, Inspectoratului pentru Situații de Urgenă Vrancea, Salvamont Vrancea, dar și un recital al Fanfarei Garnizoanei Focșani. Ulterior, pe scena amplasată în Piața Unirii a avut loc un spectacol. Despre care am scris deja. Şi ale cărui virtuţi le-am lăudat. Pentru că mai sunt şi oameni competenţi în Focşani.

Citeşte şi
Zeci de protestatari au așteptat-o pe Viorica Dăncilă la Satu Mare. Jandarmii au format un
Liviu Dragnea nu a avut parte de o experiență plăcută la Congresul PES de la
PSD a montat o nouă minciună, pe care încearcă să o împrăştie pe reţeaua Facebook.
Primarul Gabriela Firea a fost huiduită de spectatori în momentul în care i-a înmânat Simonei
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost întâmpinat cu huiduieli la Deva. Mai mulţi oameni au
Nouă luni după ce a fost ales preşedinte cu o majoritate fără precedent în ultimii
~au stiut, n-au miscat un deget~Pavel, manelistul de casa al PSD~3 prostii cunosc pe lume~banii
~UE, sanse mici de supravietuire~creditul de consum limitat la cinci ani~gazon de pus cartofi pe
~ce vrea Fiscul de la platitorii de TVA~cine influenteaza SRI~Severin luat cu huideo la Bruxelles~ce
"Astea sunt prostii, că eu am dat bani să fac sex cu un fotomodel. Arăt
Share