Viorica Dăncilă caviar gheojdea, focşăneanul fasole de pe cazan râcâia

Share

După ce a stat încotoşmănită bine-n piele şi lână în Piaţa Unirii din Focşani, Viorica Dăncilă s-a delectat halind caviar şi devorând harta României sub forma unui tort de îngheţată.

Viorica Dăncilă, România cu figurine de marţipan devorabile

În timp ce participanții vrânceni, din popor, au primit fasole cu ciolan în Piața Unirii din Focșani, premierul României, Viorica Dăncilă, s-a delectat cu tort cu figurine din marțipan și caviar. A meritat huiduiala din faţa vulgului.

Surpriza serii la Ballroom Grand`Or din Focșani, acolo unde a avut loc masa festivă organizată de Marian Oprișan, a fost tortul Centenarului. Tortul, din înghețată și marțipan, a avut forma hărții României, cu 100 de lumânări.

Tortul avea, aşa cum tocmai ce vă spuseserăm, și figurine din marțipan, cu oameni îmbrăcați în costume populare, Obeliscul din Focșani, Arcul de Triumf, munți, copaci etc. De asemenea, tortul Centenarului era înconjurat de o ”eșarfă” tricoloră, tot din marțipan.

Membrii Guvernului, în frunte cu Viorica Dăncilă, i-au halit pe români şi România. Ca şi în realitate

La masa oficială au ajuns reprezentanții Guvernului, în frunte cu premierul Viorica Dăncilă, ambasadorul Indoneziei la București, Ilie Năstase, parlamentari, primari, consilieri, șefi de instituții, preoți (în frunte cu ÎPS Ciprian), oameni de afaceri și alți invitați ai președintelui Consiliului Județean Vrancea.

Pentru că erau foarte mulți și nu mai erau locuri în sala de bal, unii dintre invitați au mâncat la mesele aranjate în sala mică a complexului Grand`Or. Atmosfera a fost întreținută de artiștii Ansamblului Folcloric ”Țara Vrancei” și de membrii Corului ”Pastorala”.

În meniu s-au aflat preparate din pește și din carne, caviar, somon fume ș.a.

Share