home CORUPTIE, POLITICA Viorel Cataramă a purtat în Grecia, non-stop, mască

Viorel Cataramă a purtat în Grecia, non-stop, mască

Share

Viorel Cataramă, afacerist şi negaţionist al coronavirusului în România, s-a confruntat cu oarece probleme în week-endul petrecut în Grecia, alături de soție.

Aceasta după ce, conform unor surse apropiate acestuia, ar fi fost depistat pozitiv la testul Covid, pe aeroportul din Atena.

Despre city-break-ul în Grecia și controlul respectiv a relatat și soția afaceristului, dr. Adina Alberts, într-o postare pe Facebook:

”Vă spun ce am văzut eu în țara elenă în ultimele zile și cum tratează ei pandemia. Am plecat cu avionul, o companie elenă, iar la sosirea în Atena, pasagerii au fost testați pentru COVID-19, testare PCR.

Am fost rugați respectuos să ne autolimităm deplasările timp de o zi, până când sunt gata rezultatele testelor COVID-19, însă nimic nu a avut caracter obligatoriu.

Ni s-a spus că vom mai auzi de ei DOAR în caz că e ceva în neregulă! Grecii sunt asumați, responsabili în fața pandemiei și tratează oaspeții exemplar” a scris dr.Alberts.

Numai că, potrivit altor surse, lucrurile nu au mers chiar șnur: după testul de la aeroport, magnatul mobilei ar fi fost contactat de autorități, exact în mijlocul unei partide golf pe terenul din Glyfada (unde nu ar fi trebuit să se afle în perioada ”de control”), după ce ar fi fost găsit pozitiv.

Nu e clar dacă situația s-a rezolvat prin repetarea testului, ori în alte moduri mai balcanice, sigur e că Viorel Cataramă nu a fost întors din drum, dar a purtat mască pe toată durata vacanței, ceea ce a refuzat să facă în România, și a scurtat durata programată inițial a acesteia.

Share