Vîntu: Măreția unei nații este dată de modul în care își tratează animalele

Share

Fostul mogul de presă Sorin Ovidiu Vîntu continuă să şocheze cu declaraţii care dovedesc inteligenţă şi, simultan, că nu se mai controlează.

„Măreția unei nații este dată de modul în care își tratează animalele”, a spus-o Mahatma Gandhi, un uriaș gânditor indian, fost premier.

Uită-te cum sunt tratate animalele în România! Lasă câinii vagabonzi, lasă pisicile. Urși, mistreți. Vedem tot timpul la televizor cum urșii năpădesc gospodăriile oamenilor; mistreții la fel. De ce? Pentru că nimeni nu le dă de mâncare.

Fermierii, agricultorii, statul și vânătorii ar trebui să contribuie cu bani pentru produse ca să le dea de mâncare animalelor. Când vezi un urs umblând prin gospodării după hrană, nu doar ursul este umilit, ci și tu, românule.

Tu, care l-ai adus în situație. Un animal superb să vină și să-ți cotropească gospodăria”, este tema abordată de afacerist, pe contul de Facebook.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost eliberat condiționat la jumătatea lunii noiembrie, în acest an, din Penitenciarul Jilava. Afaceristul a fost închis 11 luni, ca urmare a contopirii condamnărilor primite în mai multe dosare.

El avea de executat 11 ani. Ultima condamnare de 10 ani a primit-o în aprilie 2018, într-un dosar privind delapidarea patrimoniului Asociației Salariaților din cadrul SNP Petrom SA.

Mai avea la activ 8 ani de carceră în Dosarul FNI, 6 ani și 2 luni în dosarul falimentării companiei Petromservice, 2 ani pentru favorizarea lui Nicolae Popa și unul pentru șantajarea lui Sebastian Ghiță.

Share