home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI SOV. Stenograme. Vîntu despre Freciu: „Este un bou sinistru!“ (Dan Badea)

SOV. Stenograme. Vîntu despre Freciu: „Este un bou sinistru!“ (Dan Badea)

Share
De acum înainte l-am dat pe boul ăsta deoparte din combinaţie, că este un tâmpit care numai gura e de el“, ţipă Vîntu în receptor la Mădălina de la PSV Company. „Deja iau în considerare serios posibilitatea de a-l da afară. M-am plictisit de tâmpiţi“, accentuează el, nervos, fiecare cuvânt.

Boul“ care l-a scos din sărite pe Sorin Vîntu, în după-amiaza zilei de 24 februarie a.c., este nimeni altul decât Sorin Ovidiu Freciu, una dintre slugile sale cele mai apropiate. Pentru că nu se ocupase de o problemă cu care-l însărcinase SOV, „tâmpitul“ urma să fie „executat“, dat afară.

Deşi pare incredibil, cel care a semnat, ca un valet desăvârşit, în numele lui Vîntu, pentru diverse operaţiuni financiare atât în afacerea FNI, cât şi în BRS sau BID, este călcat în picioare de stăpân.

În stenograma care conţine aceste aprecieri ale lui Vîntu la adresa sclavului Freciu se afirmă că acesta din urmă nu rezolvase „chestia cu ăia 50.000“. Deşi iniţial am crezut că e vorba despre cei 50.000 de euro trimişi de Vîntu lui Nicolae Popa în Indonezia, data discuţiei exclude această posibilitate. Vîntu se referă la un alt transfer de bani şi chiar dacă i se spune că nu Freciu este vinovat că s-a întârziat transferul, el o ţine pe-a lui. Freciu fusese cel „însărcinat“ să se ocupe.

Dacă în stenogramele de până acum Vîntu folosea un vocabular de puşcăriaş când se referea la preşedintele României, duşmanul său nr.1, de această dată el îşi jigneşte oamenii apropiaţi… citeste stenograma aici

Share