home DIVERSE, SEISMOLOGIE Vine cutremurul prezis de Carmen Harra? (AIM)

Vine cutremurul prezis de Carmen Harra? (AIM)

Share

Iata ce spunea celebra prezicatoare a vedetelor de la Hollywood, romanca noastra Carmen Harra, in 26 aprilie 2010, in cadrul emisiunii Happy Hour:

“Cutremurele vor continua în acest an. Va fi şi în România dar nu imediat. Va mai fi o înşiruire de cutremure în lume până la acesta. Nu-l simt imediat ci mai mult spre toamnă. O sa fie o serie de mici cutremure in tara, in mai multe locuri, apoi va fi marele cutremur, unul mai mare decat cel din martie 1977”.

Daca ne gandim ca este sfarsitul toamnei si ca in lume intr-adevar a avut loc o insiruire de alte cutremure majore, ne-am duce cu gandul ca si in Romania ar trebui sa aiba loc cel prezis de Harra. Asta, bineinteles daca dam crezare prezicerilor ei.

FOTO: Millions still homeless a year after Sichuan earthquake (The Telegraph)

Sa spunem doar ca, intre altele, ea a prezis si atentatele din 2001, ca si alte evenimente, care, toate, s-au adevarit, ceea ce a contribuit la faptul ca a fost aleasa ca prezicatoare a vedetelor de la Hollywood, plus ca e invitata in numeroase emisiuni de televiziune din SUA ca sa faca predictii. Tot ea a spus si ca Obama va deveni presedinte, ca Basescu va castiga alegerile din 2009 etc.

In schimb o alta stire ne da fiori. Pare sa se realizeze si partea a doua apredicitei, cea legata de cutremurele multe sui dese, marunte si in diverse zone alte tarii. Iata stirea: Potrivit directorului Institutului Român de Seismologie Aplicată, Victorin Toader, maximul a fost înregistrat în ultimele două zile, când s-au înregistrat, deja, 16 cutremure.

“Trecem prin cea mai activă perioadă din punct de vedere seismic de la începutul anului. Din 6 noiembrie s-a înregistrat o accentuare a seismicităţii în zona Vrancea. Până în 11 noiembrie au fost câte unul sau două cutremure zilnic, apoi a urmat o pauză, iar din 14 noiembrie au reînceput. În 23 şi 24 noiembrie s-au produs cele mai multe, câte 8. Este vorba, în general, de cutremure mici, sub 2 grade”

, a explicat Victorin Toader, directorul IRSA.

Multe dintre aceste cutremure au fost in zona Vrancea, dar aletele au fost in zona Galatiului, in zona Campina, in Ardeal, deci pe o arie mare – repartizarea acestora este pe site-ul Institutului de Fizica pamantului -, asa cum suna predictia.

Daca ii dam crezare ar insemna ca in scurt timp sa se produca acel mare cutremur devastator de care vorbea Carmen Harra. De atunci, clarvazatoarea nu si-a mai schimbat predictia.

Sursa: Agentia de Investigatii Media

Share