VIDEO PSD l-a filat pe Nicuşor Dan încă din iunie anul trecut

Share

Obiceiurile comunistoide nu se mai termină la PSD. Ies la iveală noi probe de mod de acţiune de acest tip. Cine striga “Poliţia politică!”? Acelaşi partid.

Propaganda PSD a prezentat o nouă înregistrare video, în care Nicuşor Dan apare alături de un om de afaceri cu interese imobiliare. Imaginile au fost filmate pe ascuns, dintr-o maşină, în iunie 2019, însă televiziunile care îl linşează acum nu au suflat o vorbă despre cine l-a filat pe Nicuşor Dan încă de acum un an.„Pare că PSD l-a urmărit un an pe Nicuşor Dan şi nu a găsit nimic cu adevărat greşit. PSD a făcut publice nişte imagini în care dl. Nicuşor Dan se întâlneşte cu un adversar într-un proces. Nu văd nimic greşit aici, mai ales că procesul a continuat după întâlnire.E chiar normal să încerci să ajungi la o înţelegere cu partea adversă, dacă poţi, e mai ieftin pentru toată lumea.Dar să ne uităm la imagini. Sunt făcute dintr-o maşină, la ceva distanţă.

Evident, un filaj. Şi dl. Dan şi celălalt domn, un dezvoltator imobiliar, au recunoscut întâlnirea. Omul de afaceri a şi plasat-o în timp: iunie 2019.Dl. Dan este urmărit de oamenii PSD de mai bine de un an.

Pe atunci, încă nu avea sprijinul niciunui partid politic, era doar un independent. Dar PSD se temea de el şi îl urmărea. Acest lucru ar trebui să ne revolte în primul rând. Este un mod gangsteresc de a face politică ce ameninţă însăşi democraţia. Vestea bună e că după un an de filaj, PSD a scos până acum doar două montaje cam fâsâite.

Primul, discuţia cu omul de la primărie, ridica unele probleme morale, dar nu legale. Al doilea, întâlnirea cu omul de afaceri, e ceva banal”, a explicat pe Facebook Ovidiu Voicu, director executiv al Center for Public Innovation.

Iată filmarea distribuită masiv de propagandiştii PSD.

 

Share