VIDEO Marian Ceauşescu l-a blagoslovit pe Dragnea iar. “Hoţule! Puşcăriaşule!”

Share

Marian Ceauşescu monitorizează programul instanţelor şi se duce la termenele fiecărei persoane publice pe care o are în colimator.

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, a ajuns la sediul central al DNA. În fața DNA, l-au așteptat pe Liviu Dragnea și câțiva protestatari, care i-au strigat ex-liderului social-democrat: “Hoțule! Puşcăriaşule!”
“Căline! Știi că ne-a mai făcut niște dosare. Îți spun azi, de ziua Vioricăi! Al meu, pe vizita din America, de anul trecut. Eu îi spun domnului Uncheşelu (procuror DNA – n.red.) să meargă în continuare, dar îi spun unde ajunge: la un ambasador, și să văd dacă îl țîn genunchii, că dacă nu are o mare problemă”, a spus Liviu Dragnea, în ședința Consiliului Național PSD, din 18 decembrie 2018.
Vizita lui Liviu Dragnea și a fostului premier PSD, Sorin Grindeanu, în Statele Unite ale Americii, în ianuarie 2017, când au participat la ceremonia de inaugurare a președintelui Donald Trump, a intrat în atenția anchetatorilor americani.
În 2019, s-a format o comisie rogatorie, prin intermediul căreia autoritățile americane au cerut informații în România, referitoare la Dragnea și Grindeanu. În septembrie 2019, ambasadorul României în SUA, George Maior, a fost audiat la DNA, în acest dosar. La ieșirea de la audieri, Maior a confirmat că a fost audiat ca martor, în dosarul vizitei lui Liviu Dragnea în SUA, în 2017.
“Am fost chemat în calitate de martor, în legătură cu dosarul vizitei fostului președinte al Camerei Deputaților, în SUA. De mult timp voiam să vin, a fost o discuție foarte plăcută cu domnii procurori. Mâine mă întorc în SUA, la revedere!”, a spus Maior, arătând că alte detalii nu poate da, pentru că ancheta este în desfășurare.

Share