VIDEO Gabriel Zetea şi George Simion au fost gata să se bată, în Parlament

Share

Ce s-a întâmplat în Parlament, între pesedistul Gabriel zetea şi George Simion, a fost versiunea hard la disputele dintre Virgil Popescu (PNL) şi acelaşi personaj.

Popescu l-a placat cu eleganţă, fără nici un pic de violenţă, făcându-l din vorbe, pe când Zetea a fost gata să sară la bătaie. Acesta este PSD, acesta e AUR.

Pentru că se pune întrebarea: când vine huliganul peste tine, să te provoace, cu smartphone-ul în mână, ce faci?

Deputatul PSD, Gabriel Zetea, şi liderul AUR, George Simion, s-au aflat la un pas de bătaie, în şedinţa Comisiei de muncă, în care se dezbătea proiectul de lege privind majorarea indemnizaţiilor demnitarilor.

PSD propunea ca majorarea să se aplice în administraţia publică locală, la primari, şi să se elimine cea de la parlamentari.

George Simion l-a acuzat pe deputat că îşi doreşte majorarea salariilor activului de partid. Cei doi au ajuns să ţipe unul la celălalt, în timp ce George Simion filma discuţiile.

Simion a intrat în conflict şi cu preşedintele de şedinţă, Adrian Solomon, care l-a numit ”doamna Georgeta Simeleone”. Aluzia este la liderul Fraţilor Italiei, Giorgia Meloni.

Share