VIDEO “Era ta-su, ăla mic şi negru!” Probleme, Sănducule? Rafila respiră greu, în conferinţa de presă

Share

De la cât de multe prostii trebuie să spună, pentru a fi folositor Ciumei Roşii, lui Alexandru Rafila i s-a tăiat respiraţia şi suguşat glasul, în conferinţa de presă.

Medicul Alexandru Rafila a avut probleme de respirație, în timp ce prezenta, la sediul central al PSD, planul partidului pentru gestionarea pandemiei de Covid-19, în România.

Rafila a purtat mască de protecție în timpul conferinței de presă, însă a vorbit cu dificultate în prima parte a prezentării și a spus că are o lipsă de aer. El a băut apă de câteva ori.

„Îmi cer scuze pentru o prezentare care nu a fost tocmai în ritmul potrivit, dar suntem destul de mulți în această sală”, le-a spus Alexandru Rafila, la un moment dat, jurnaliștilor prezenți.

Sorin Grindeanu, prezent la conferința de presă, i-a propus la un moment dat să continue prezentarea în altă zi, însă Rafila a spus că nu are nicio problemă și că s-a adaptat, dar este foarte cald în sala de briefinguri a PSD.

Este sala în care i s-a făcut rău într-o conferință de presă și președintelui partidului, Marcel Ciolacu. „Atunci va trebui să ținem prezentările în altă sală”, a spus Rafila.

Share