VIDEO Codruţa Cerva şi Oana Lovin s-au încoţopenit-n platoul Antena 3

Share

Face banii să fii “contrasistem” luni de zile. Codruţa Cerva şi Oana Lovin, cele două gaiţe care au făcut munca din teren a sistemului de propagandă al PSD, au fost invitate la Gâdea, la Antena 3.

Activistele PSD Oana Lovin, fost model de videochat, şi Codruţa Cerva au fost invitate de onoare la „Sinteza zilei”, emisiunea-fanion a postului Antena 3.

„Am luat decizia în această seară să-i auzim şi pe cei care contestă acest guvern, pe cei care o contestă pe Anisie. Au făcut un miting, au cerut demisia. Au contestat pe modelul pe care, când era guvernarea PSD, erau tot felul de contestatari care înjurau, acum s-a întors roata. Până acum am auzit sunete. Nu le-am văzut pe cele care fac aceste proteste, este vorba despre două doamne, Oana Lovin şi Codruţa Cerva”, a anunţat Gâdea, în debutul emisiunii.

Gâdea a difuzat apoi imagini cu Oana Lovin şi Codruţa Cerva huiduind-o pe Clotilde Armand. Înjurăturile obscene au fost acoperite cu bipuri, cu aluzia că, dacă există sloganul “Muie PSD”, pot exista şi cele două profesioniste.

„Nu ne-am dus acolo ca să strigăm plăcute suedeze. Am vrut să răcorim milioane de romani care au suferit această umilinţă, pentru că preşedintele României a spus că este opinie politică. Devenim jurnalişti independenţi, pe unde îi prindem le adresăm întrebările pentru cetăţenii care sunt mai puţin informaţi. Urăsc vulgaritatea, dar am vrut să răcoresc milioane de oameni”, a susţinut Codruţa Cerva.

„O felicit pe doamna Firea pentru măsurile pe care le-a luat. Doamna Firea este un exemplu”, a mai spus Cerva. Cele două au susţinut că nu sunt pesediste, deşi au participat la numeroase manifestaţii organizate de PSD.

Vineri, europarlamentarul USR PLUS Ramona Strugariu a fost înjurată de Oana Lovin, la un miting USR PLUS, în Piaţa Universităţii. Lovin şi Codruţa Cerva au scandat numeroase înjurături la portavoce, la adresa membrilor USR PLUS prezenţi în zonă.

„Oilor care sunteţi”, „Ăştia sunt useriştii, animale!”, a strigat la portavoce Oana Lovin, căutând să îi provoace pe membrii USR PLUS. Aceştia au reacţionat scandând „Fără penale”.

Europarlamentarul Ramona Strugariu a venit să le întrebe de ce poartă mască, dacă nu cred în existenţa coronavirusului. Oana Lovin a reacţionat cu înjurături: „Pentru că eşti proastă, dobitoaca dracului”.

Oana Lovin şi Codruţa Cerva s-au plâns în mod repetat că sunt agresate, deşi este limpede chiar din filmările lor că nimeni nu s-a apropiat mai mult de un metru de ele.

„Agresorii USR PLUS…. atât pot cei de la USR, nu vor să ne spună oferta lor electorală şi îşi pun oamenii să ne bată, agreseze, filmeze sub fusta…”, a susţinut Lovin.

Share