Rizea: Dragnea avea probleme cu spatele de când exersa tantra goga, cu Alina Bica

Share

Fugarul condamnat Cristian Rizea, fost deputat PSD în timpul loviturii de stat din 2012, stă la Tiraspol, se pare, şi dă din bârlogul mafioţilor.

Tipul spune unele lucruri interesante, dar la privim cu suspiciune, pentru că are umori şi probabil că le mai şi înfloreşte.

Este însă bine, pentru că e agramat şi incoerent, să sintetizăm noile dezvăluiri. Problemel cu spatele sunt de pe vremea când Dragnea exersa poziţia “avionul cu mustăţi”, cu Alina Bica (o zgâtie de fată!).

Chestiunea cu înnoptatul la Brăila ar putea să aibă legătură cu o duamnă traseistă spre PNL, specialistă în protocoale la Hotel Faleza din Galaţi.

Irinuca ar fi luat şpăgi grase de la Daniel Florea, primarul PSD al Sectorului 5. Aşa de grase, că şi-a tras din ele un BMW.

„Am vazut zilele astea ca Irinuca lui Livache( Liviu Dragnea) a iesit sa ne spuna ca iubitul ei are dureri mari de spate si are probleme cu coloana !

Mai Irinuca , problemele astea medicale sunt vechi de cand Livache exersa diverse pozitii sexuale cu Alina Bica si alte asa zise dive de prin PSD in apartamentul din Calea 13 Septembrie , vis a vis de hotel Marriott pe unde din cate stiu ai trecut si tu inainte sa preiei rolul de Prima Amanta a lui El Lider Maximo cum se credea taranusul !

Intreaba l cand mai vorbesti cu el , daca si aduce aminte cand am plecat impreuna la Braila cu masina mea pentru o conferinta judeteana eu fiind deputat de Braila si el in acel moment secretar general al PSD , unde si la cine m a rugat sa l duc dupa acea sedinta de partid sa innopteze in Braila si de unde l am si preluat in dimineata urmatoare pentru a ne reintoarce in Bucuresti ?! …”, scrie pe blogul său fostul deputat PSD Cristian Rizea, condamnat pentru corupție și fugit în Republica Moldova.

„Dar nu i bai Irinuca , tu esti linistita si multumita ca din banii incasati din spagi ,cel care mi a luat locul la sectorul 5 (sustinut de Livache) ,Daniel Florea ti a facut cadou un BMW seria 5 imediat dupa ce ai avut acel accident in 2017 si ti ai avariat destul de serios fostul autoturism de aceeasi marca !

Asa ca nu mai induce opinia publica in eroare strigand ca pe iubitul tau il doare spatele si are probleme la coloana cand stim bine ca el ca politician nu a avut niciodata coloana vertebrala !”

Share