Victor Ponta ar fi implicat într-o șpagă enormă, de când era premier

Share

Scheletele din debaraua lui Victor Ponta au început, de mai multă vreme să se agite. Dar de la o vreme dansează foxtrot.

Totul vine de la fugarul Cristian Rizea, care dă din el ce ştie. Dincolo de faptul că e, caracterial, un turpid, plus că e agramat cu spume, merită citit.

„Mai Vladut( Vlad Stoica ) ,sincer nu vroiam sa devoalez acum unul dintre secretele tale bine pazite dar faptul ca vrei sa accezi iar cu sprijinul Sistemului in functii bine platite de la buget ( presedinte la ANCOM – 8000 eur/ luna ) ,
ma obliga sa le arat romanilor adevarul despre tine !
Sper ca ti mai aduci aminte de prima spaga de cateva milioane de euro pe care ai incasat o imediat ce ai ajuns mare Sef al Cancelariei Primului Ministru Victor Ponta !
Era imediat dupa ce Guvernul Mihai Razvan Ungureanu cazuse in Parlament in urma unei motiuni de cenzura si Victor Ponta se instalase la Palatul Victoria impreuna cu camarila sa al carei membru de vaza erai!
Chiar in prima saptamana de Guvernare Ponta – USL , ne am dat intalnire la micuta cafenea French Bakery de langa Guvern ,unde la una din cele 3 masute de pe terasa improvizata ti am prezentat ,,combinatia ” in valoare de 290.000.000 euro pe care seful tau direct Victor Ponta trebuia sa o aprobe !
Ca sa nu imi spui ca ai cumva ,,amnezie” iti reamintesc ca la acea intalnire au mai fost 2 persoane :
colegul meu deputat Nicu Banicioiu si omul de afaceri care urma sa fie beneficiarul acelui contract de la CFR Infrastructura !
Ne ai asigurat pe toti 3 ca totul va fi ok si ai preluat dosarul pe care omul de afaceri ti l adusese pentru a l prezenta Primului Ministru Victor Ponta !
Despre intalnirea din 6-8 mai 2011 de la Barcelona ( Spania) organizata de mine cu acel om de afaceri si asociatul sau la care ai participat si tu alaturi de Banicioiu si Ponta , curand in Volumul II din ,,Spovedania lui Rizea ” unde romanii vor afla politicienii si afaceristii care si au impartit SPAGA de la combinatia de la CFR Infrastructura !
Au fost buni homarii de la celebrul restaurant de fructe de mare ,,Botafumeiro ” unde am luat impreuna cina in Barcelona ?
Surprize ,surprize….
BOMBA E CA CEI 2 OAMENI DE AFACERI AU FOST DE FAPT SI CEI CARE AU PLATIT VIZITA LUI TONY BLAIR DUPA CE VICTOR PONTA M A RUGAT SA VORBESC CU EI , GHITA FIIND DOAR INTERMEDIARUL !
ATENTIE MARE SMECHERILOR :

CHEIA LUI ,,TONY BLAIR ” E CHIAR LA MINE !

CE ZICI PORTOCALA ? VREI SA TE SALVEZ ?
Dar despre toate acestea , curand aici …
Va pupa FUGARUL !
P.S. Vladut daca nu mai stii ,fotografia e de la aniversarea mea din aprilie 2011 unde ti am facut cunostinta chiar cu omul de afaceri respectiv !
Celelalte poze le vom ,,savura” impreuna in Volumul II !”, dezvăluie pe Facebook fostul deputat PSD Cristian Rizea, care a fugit din țară după ce a fost condamnat la peste 4 ani de închisoare.

Vlad Stoica, fostul șef al cancelariei premierului Victor Ponta în perioada 2013-2014, este una dintre soluțiile PSD pentru înlocuirea lui Sorin Grindeanu la șefia ANCOM (arbitrul pieței telecom), o instituție-cheie în stat, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

În cazul în care Stoica nu va fi agreat la nivelul întregului partid, PSD are ca variante de rezervă fie un fost ministru al Comunicațiilor, fie un actual director din ANCOM, potrivit surselor g4media.ro.

Avocat de profesie, fără legături cu domeniul telecomunicațiilor, Vlad Stoica este un personaj extrem de discret, cu foarte puține apariții în public.

În 2014, el fost martor în dosarul de corupție al lui Adrian Duicu, fostul baron PSD de Mehedinți. Vlad Stoica a fost indicat de Adrian Duicu drept „șeful cel mare” în declarațiile date procurorilor. El a refuzat să discute cu reporterii despre dosar, spunând că nu este persoană publică.

El ocupa la acel moment funcția de șef al Cancelariei Primului-Ministru, cu rang de ministru, și superviza activitatea tuturor consilierilor lui Victor Ponta.

Autoritătea Naţională de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) este o instituție – cheie în domeniul telecomunicațiilor, urmând să organizeze licitația pentru licențele 5G.

Totodată, de deciziile ANCOM va depinde acceptarea companiei Huawei în construirea rețelei 5G, o decizie strategică în contextul în care președintele Iohannis și Guvernul Orban au dat semnale că nu vor să permită companiei chineze participare la acest proiect. În replică, Huawei a lansat o campanie fără precedent de lobby și comunicare publică.

Postul de președinte al ANCOM este ocupat în continuare de Sorin Grindeanu, care și-a înaintat chiar azi demisia, potrivit deputatului USR Cătălin Drulă. Grindeanu a plecat de la ANCOM după ce a fost ales prim-vicepreședinte ANCOM. Salariul viitorului șef al ANCOM e de peste 8.000 de euro luna.

PSD își dorește să numească noul șef al instituției în mandatul actualului parlament, dat fiind că are cel mai mare număr de voturi din legislativ.

Share