Victor Ponta ameninţă făţiş: Hai, amendează-ne, Lucovide!

Share

Victor Ponta a reacţionat violent după ce premierul Orban a anunţat că ar putea fi amendat pentru că nu a purtat masca în Parlament.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Hai amendează-ne Lucovide! Că tu nu ştii altceva decât să amendezi oamenii care te întreabă de soluţii economice, de salarii, pensii, alocaţii şi salvarea firmelor româneşti!”, spune Ponta, evitând folosirea virgulelor periculoase pentru sănătate.

„Lucovide!! Tu porţi mască tot timpul! Tu eşti virusul care de 30 de ani pui în pericol viaţa românilor !

Tu trebuie să îţi dai jos masca şi să te vadă toţi românii aşa cum eşti: un vătaf umil şi slugarnic cu Boierul Klaus şi mincinos şi ticălos cu românii care muncesc pe “moşia” voastră / un impostor care de 30 de ani nu ai lăsat nimic în urma ta în politică / cel mai incompetent şi ipocrit Premier al României ( ai depăşit-o deja şi pe Viorica)!

Hai amendează-ne Lucovide! Că tu nu ştii altceva decât să amendezi oamenii care te întreabă de soluţii economice, de salarii, pensii, alocaţii şi salvarea firmelor româneşti!

Şi Marcel Ciolacu şi eu te-am întrebat ce faci pentru economie şi pentru viaţa oamenilor afectaţi de Pandemie şi de măsurile aberante ale Guvernului – am primit şi singurul răspuns de care eşti tu capabil : ne dai amendă!”, a scris Ponta, pe Facebook.

Premierul Ludovic Orban a subliniat că în spaţii închise, unde sunt mai multe persoane, există obligativitatea purtării măşti de protecţie, susţinând că preşedinţii PSD şi PRO România, Marcel Ciolacu şi Victor Ponta, ar putea fi amendaţi pentru că nu s-au conformat acestei măsuri, în Camera Deputaţilor.

Întrebat la B1TV dacă lideri politici precum Marcel Ciolacu şi Victor Ponta pot fi amendaţi pentru că nu respectă regulile privind purtarea măştii în spaţii închise, aşa cum au procedat în cadrul şedinţei de luni de la Camera Deputaţilor, Orban a răspuns:

„Pot fi amendaţi. Oricum, un comportament total incorect din partea unora care se pretind lideri. Aici forţa exemplului este cea mai importantă. În spaţii închise unde există mai multe persoane, există obligativitatea purtării măşti. Ei în discursul pe care l-au rostit de la microfon nu au purtat masca şi a fost o decizie a lor să nu poarte masca.

De fapt, ei se consideră deasupra legii şi consideră că doar cetăţenii obişnuiţi trebuie să respecte legea, în timp ce ei se consideră că nu trebuie să respecte legea. Este foarte ilustrativ pentru mentalitatea pe care o au în raport cu legea”.

Share