PSD boicotează manifest purtatul măştii de protecţie VIDEO

Share

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, liderul Pro România, Victor Ponta, liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, au sfidat regulile stării de alertă.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Ei nu au purtat măști când și-au susținut discursurile în Parlament, la dezbaterea din plen “Ora premierului”, la care a participat prim-ministrul Ludovic Orban.

Marcel Ciolacu, care este și președintele Camerei Deputaților, și-a dat jos masca de protecție când a ajuns la tribună. „Am o singură problemă: când port mască îmi vine să strănut, pe urmă sună dl Ponta la 112 și vine Vela și mă arestează”, a spus ironic liderul interimar al PSD, motivând că va vorbi fără mască.

După ce Marcel Ciolacu și-a susținut discursul, liderul deputaților PNL, Florin Roman, a cerut să fie dezinfectat microfonul de la tribună, amintind că există și o decizie a Biroului Permanent ca deputații să poarte măști de protecție.

Nici Victor Ponta și nici Alfred Simonis nu au purtat măști de protecție atunci când au vorbit de la tribună.

De altfel, la finalul dezbaterii, premierul Ludovic Orban le-a cerut să respecte regulile, atenționându-i că nu dau un exemplu bun pentru cetățeni.

„Dle președinte Ciolacu, dle lider de grup al PSD, respectați regulile. Regula e ca în spații închise să purtăm mască. Cum ați vrea ca românii să respecte regulile, când lideri importanți din Parlament nu le respectă?”, a spus Orban.

Premierul Ludovic Orban a prezentat, luni, în plenul Camerei Deputaților, măsurile de relansare economică și de atenuare a efectelor negative provocate de epidemia de coronavirus. Premierul a venit în Parlament, în urma unei solicitări a Pro România pentru organizarea acestei dezbateri politice.

Share