Sindicaliştii au angajat 300 de manifestanţi greci super-profesionişti (Times New Roman)

Share

MOTTO: Baner la manifestatie – “ERATA: Iesi afara, fiinta extraordinara!”

Sătui de atâtea manifestaţii eşuate, liderii de sindicat s-au decis să apeleze la nişte demonstranţi profesionişti. Pentru manifestaţia de miercuri au fost angajaţi 300 de manifestanţi greci, care au dat rezultate foarte bune în trecut.

Cei 300 de demonstranţi de elită au sosit în Bucureşti la primele ore ale dimineţii îmbarcaţi în zece autocare de luptă. În ciuda frigului de afară şi a ploii reci, ei nu purtau altceva decât echipamentul de demonstraţie, compus din chilot roşu, platoşă cu pătrăţele şi coif de petrecere.

Chestionat în legătură cu aceşti manifestanţi, liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a declarat: „Manifestanţii români parcă vin din obligaţie la mitinguri. Odată ajunşi în capitală ei stau cuminţi în piaţă ca mieii la tăiere şi nu deranjează pe nimeni. În schimb, pentru aştia 300 de manifestanţi greci ruperea unui scut de jandarmi nu e mare filosofie.”

Grecii aceştia se numesc spartani, asta pentru că sunt antrenaţi să spargă scuturi de jandarmi. Iată ce ne spune liderul Cartel Alfa despre ei: „Eu când i-am angajat, le-am spus în faţă: Păi ce era să fac? Numai cu manifestanţii noştri din România nu făceam nimic! În fond, grecii au inventat democraţia, aşa că tot ei să vină să o apere.”

Sursa: Times New Roman

citeste si:
Reacţii la proteste: Patriarhul Daniel, Gigi Becali, Stephen Hawking, Copos şi Botezatu
Simpatizanţii PDL au participat din greşeală la mitingul de protest împotriva guvernului Boc

Stenograma convorbirii dintre Eminescu şi Creangă

Share