Valer Dorneanu caută febril modalităţi să invalideze referendumul pe Justiţie

Share

Preşedintele reales al Curţii Constituţionale, PSD-istul Valer Dorneanu, este într-o căutare febrilă a modalităţilor prin care ar putea să invalideze referendumul pe Justiţie al preşedintelui Klaus Iohannis.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Jurnalista de investigaţii Ondine Gherguţ atrage atentia ca acuzatiile lansate de PSD privind fraudarea alegerilor fac parte din acest scenariu. Gherguţ mai afirma ca Dorneanu a dorit initial sa invalideze referendumul pe motiv ca „pe Facebook s-a facut campanie electorala si in ziua votului”.

Ei, prieteni, ati vazut ca ce am scris ieri s-a adeverit? Si anume ca CCR, sluga politicienilor penali, folosind diverse pretexte, pregateste INVALIDAREA referendumului?

De asta a tot amanat validarea referendumului.

CCR avea nevoie ca cineva sa-i pregateasca terenul. Eu le-am stricat jocurile cu dezvaluirea de ieri, cum am facut-o si in 2012, cand am descoprit falsul savarsit de judecatorul Acsinte Gaspar-PSD.

Asa ca azi, PSD a declansat scandalul: alegerile au fost masiv fraudate!

Cica ar exista neconcordante in 2.000 de procese verbale! Inainte de asta, DORNEANU gasise ca exista diferente prea mari intre numarul buletinelor de vot pe care s-a votat „DA” la prima intrebare si cele cu „NU” la a doua intrebare.

Prima data DORNEANU voia sa invalideze referendumul pe motiv ca pe Facebook s-a facut campanie electorala si in ziua votului.

Azi, PSD a inventat procese verbale care nu corespund cheilor de control al rezultatelor.

Dupa ce pe 10 august ne-au batut, gazat, acum au de gand sa ne arda voturile! pana cand le vom permite sa-si bata joc de noi?”, a scris Ondine Ghergut pe Facebook.

Intr-o postare anterioara, jurnalista a spus ca, prin venirea lui Deliorga si Stan la CCR, Dorneanu are asigurate 6 voturi (din 9) pentru invalidare.

Share