home CORUPTIE, POLITICA Valentin Dragnea, comportament de mafiot. Cum lucrează băiatu’ lu’ tata

Valentin Dragnea, comportament de mafiot. Cum lucrează băiatu’ lu’ tata

Share

Aşchia nu sare departe de trunchi şi nici Valentin Dragnea de apucăturile lui taică-său. În zona Lița și în localitățile din jur, există mai mulți oameni care au pământul în arendă la familia Dragnea.

DONEAZĂ ACUM





PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Mai precis la fiul lui Liviu Dragnea, care deține compania Nutrelo Group SA, fosta Zooveg 2010 SA, cu sediul în localitatea teleormăneană Lița.

Aceste persoane, ale căror vieți depind de felul în care fiul lui Dragnea conduce afacerea, nu au mai primit banii cuveniți de o lungă perioadă de timp și nici produse, potrivit acordului încheiat, de mai bine de o jumătate de lună.

Motivul ar fi, potrivit unora dintre angajații Nutrelo Group SA, acela că fiul lui Dragnea ar avea nevoie de două miliarde de lei pentru echipa de fotbal pe care o patronează, pentru care s-a și construit un stadion din bani publici, la Turnu Măgurele.

Drepturile unor oameni fără posibilități financiare nu sunt importante pentru Ștefan Valentin Dragnea, așa că mulți dintre ei au ajuns în pragul disperării. Și vorbesc.

Surse din companie susțin că astăzi a fost un mare scandal la Nutrelo Group, pe motiv că Valentin Dragnea refuză să plătească drepturile oamenilor pentru că are nevoie de bani pentru propriile mofturi.

Sursele Liber în Teleorman, ale căror nume nu le-a făcut face publice, spun că nu mai pot suporta situația:

“Fiul lui Dragnea vrea mâine 2 miliarde din bancă pentru echipa de fotbal care joacă pe terenul de la Stadionul din Turnu, crezând de cuviință că este mult mai importantă cumpărarea de jucători decât drepturile unor oameni amărâți care așteaptă banii pentru a-și cumpăra lemne pentru iarna.

Pe acest stadion unde ar avea dreptul să joace mai multe echipe și pe care a pus monopol. Familia Dragnea, după cum bine știți, este acum proprietatea lor privată .“

Tot de la surse aflăm și cum a decurs scandalul de azi de la Nutrelo Group. Se pare că Valentin ar fi fost foarte clar:

“A fost scandal astăzi la Nutrelo pe aceasta temă . Cam așa s-a exprimat: «Mâine vreau sa am 2 miliarde pe masă, fără prea multă gălăgie. Nu-i am, vă bag pe toți unde vă este locul !»

Cineva a ripostat și a amintit de plățile pentru cetățenii care au pământul în arendă, și de aici cearta! Mâine sigur se vor scoate banii respectivi, dar nu pentru arendă! Dar oamenii sunt puși pe drumuri zi de zi!”

Share