Unde mai pleacă acum Klaus Iohannis, preşedintele itinerant

Share

În ce state mai pleacă acum Klaus Iohannis, preşedintele itinerant, care mai are 10 luni de mandat şi vrea să vadă tot mapamondul.

Şi Carmencita îi strigă, din baie, prin interfon, în living: “Nu m-ai dus şi tu, în 10 ani, în Vietnam, să văd şi eu Podul Sărutului!”.

Unde mai pleacă acum Klaus Iohannis, preşedintele itinerant

Surse oficiale au declarat că președintele Klaus Iohannis va pleca în curând, în vizită oficială, în doua state din Asia: Vietnam și Coreea de Sud.

Vizita ar urma să aibă loc la sfârşitul lunii februarie sau începutul lunii martie, nu s-a stabilit încă programul exact.

Citeşte şi: 

În urmă cu trei zile, prim-ministrul Republicii Socialiste Vietnam, Pham Minh Chinh, a fost primit de președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

„Sunt bucuros, domnule prim-ministru, că, după ce ne-am întâlnit de două ori, ați decis să vizitați țara, despre care sper că aveți amintiri foarte frumoase”, i-a spus Iohannis înaltului oficial.

Citeşte şi: 

Pham Minh Chinh a avut anterior un dialog cu omologul său de la București, Marcel Ciolacu, și are în agendă și o întălnire cu președintele Senatului, Nicolae Ciucă.

Ne imaginăm, în spatele uşilor închise, discuţie între Klaus şi vietnamez: “Auziţi, acum, că tot ne-am împrietenit, nu credeţi că ar fi o idee bună să vă întorc vizita? Am auzit că aveţi locuri frumoase”.

Share