home ECONOMIE Un credit rapid pentru firma ta în doar 3 pași

Un credit rapid pentru firma ta în doar 3 pași

Share

Pentru orice firmă, oricât de mare sau de mică, există și momente de impas. De exemplu, pentru foarte multe companii, această perioadă poate fi una de impas, fie pentru că trebuie să se închidă pentru a-și proteja angajații de această pandemie de coronavirus, fie pentru că trebuie să găsească noi metode de a-și face treaba fără să aibă toți clienții prezenți.

Însă toate companiile vor trece printr-o perioadă mai grea, fluxul de muncă fiind mult redus din diverse motive. Fie pentru că furnizorii nu mai pot să își onoreze comenzile, pentru că au fost nevoiți să își reducă activitatea, fie pentru că au clienți speriați de această epidemie și sunt exagerat de precauți, fie chiar tu ai ajuns să renunți să mai găsești o metodă de a continua activitatea, chiar și la un nivel mai scăzut.

Indiferent de situația în care se află afacerea ta, sau dacă, dimpotrivă, vrei să te extinzi și să aduci noi activități în zona ta de lucru, ai nevoie de finanțare. Sume mai mari sau mai mici, e clar că trebuie să apelezi la un aport de capital. Simplu Credit îți oferă serviciul credit IMM, iar ca să vezi cât de simplu e, click aici!

Te întrebi cât poate să îți ofere o instituție financiară nebancară? Vei fi surprins(ă) să afli că poți contracta până la echivalentul în lei la 500.000 de euro. Însă depinde de bonitatea firmei și de garanțiile aduse în acest sens. Însă trebuie să ții cont că perioada maximă de rambursare este de 60 de luni. Partea bună este că vei avea parte doar de rate fixe. Fără surprize și fără probleme. Ba mai mult, în cazul în care este nevoie, poți beneficia și de o perioadă de grație. Dar de departe cel mai mare avantaj este acela al răspunsului foarte rapid din partea instituției, care nu se compară cu răspunsul unei bănci într-o situație similară. Toate acestea sunt oferite de Simplu Credit IFN.

Cum poți să faci asta? În trei pași simpli:

  1. Completezi formularul de pe pagina corespunzătoare companiilor. Acest formular cuprinde datele personale ale persoanei care solicită împrumutul, datele de identificare ale firmei, date de contact pentru comunicarea ulterioară, suma dorită, garanțiile pe care le propui pentru a te califica pentru suma dorită și detaliile pe care consideri că trebuie să le oferi instituției.
  2. Vei fi sunat de către reprezentantul care ți-a fost repartizat și cu care vei ține legătura mai departe, pentru a fi informat de răspunsul instituției sau pentru a ți se propune o altă sumă pentru care te încadrezi sau, de ce nu, să îți solicite și alte garanții pentru a te califica pentru suma dorită.
  3. Odată ce ați reușit să ajungeți la un numitor comun în legătură cu opțiunile disponibile și odată ce ai fost de acord cu una dintre opțiuni, trebuie să semnezi contractul care cuprinde exact informațiile specifice stabilite de comun acord, iar la scurt timp vei primi banii direct în cont.

Bineînțeles, ca să fie un proces cât mai rapid, se încearcă solicitarea unui număr cât mai mic de documente pentru confirmarea declarațiilor făcute de contractanți. Totuși, este nevoie de documentele companiei, documente financiare și documentele aferente garanției propuse. Cu cât mai multe garanții, cu atât mai multe documente. Iar asta înseamnă că dacă noi ne mișcăm repede cu documentele necesare, și banii vor ajunge mai repede la noi.

Share