home EVENIMENT UGSR are site şi publicaţie: Solidaritatea

UGSR are site şi publicaţie: Solidaritatea

Share

Uniunea Generală a Sindicatelor din România – UGSR anunță lansarea oficială a site-ului ugsr.ro şi a publicaţiei Ziarul “SOLIDARITATEA”.

Conștientizând necesitatea acută a consolidării unei mișcări sindicale militante și considerând dialogul social drept apanajul democrației românești, cele două instrumente de comunicare au drept scop susținerea și promovarea drepturilor salariaţilor şi pensionarilor din ţara noastră, respectând în egală măsură tradiția, specificul național și imperativele viitorului.

Site-ul ugsr.ro se constituie într-un forum al tuturor membrilor de sindicat care nu acceptă să le fie călcate în picioare drepturile, fiind o platformă care să medieze comunicarea dintre UGSR, public şi instituţiile statului.

Site-ul este structurat pe mai multe secțiuni, conținând informații utile referitoare la acţiunile demarate de organizaţie în sprijinul membrilor săi, precum şi alte informaţii de interes general.

Totodată, site-ul ugsr.ro abordează şi problema înstrăinării ilegale şi a jefuirii patrimoniului sindical naţional, informaţii prezentate în unele anchete jurnalistice şi ale autorităţilor de stat.

În acelaşi timp, publicaţia UGSR, Ziarul SOLIDARITATEA, va fi portavocea tuturor membrilor UGSR, dar şi a celor care sunt nedreptăţiţi de către anumiţi patroni care nu respectă regulile unui parteneriat social echitabil, precum şi împotriva abuzurilor Puterii:

Ani de-a rândul, pentru mulţi, joaca de-a sindicalismul nu a însemnat decât lupta pentru avere, putere şi influenţă. A venit timpul să fim solidari cu dreptatea, adevărul şi onestitatea pe care le-o cerem, în egală măsură, atât guvernanţilor, cât şi propriilor conştiinţe. Acum avem o “istorie”, avem o „casă“, avem un„nume“ şi avem o „voce“. Vocea noastră este SOLIDARITATEA, ziarul care va fi alături de toţi aceia care au fost umiliţi, batjocoriţi, furaţi sau înjuraţi!

se arată în mesajul publicaţiei.

Share