Udrea nu are bani de cauţiune pentru control judiciar

Share

Procurorul de caz în Dosarul Elena Udrea – Bogdan Buzăianu (Hidroelectrica) i-a stabilit acesteia, în această cauză, o cauţiune de cinci milioane de lei (peste un milion de euro).

Sunt sub control judiciar, pe o cauțiune de cinci milioane de lei!

, a declarat Elena Udrea, la ieșirea din sediul DNA, explicând, cu ochii în lacrimi, că nu poate plăti cauțiunea, pentru că toate bunurile ei sunt sub sechestru.

Dacă Udrea nu îşi plătește cauțiunea pentru cercetarea sub control judiciar, procurorii pot să impună o măsură mai dură contra acesteia.

Cauţiunea aceasta de cinci milioane de lei este cea mai mare care a fost cerută vreodată de un procuror în România.

Nuţi din Pleşcoi este urmărită penal în al patrulea dosar

Ca să vedeţi că nu sunt paranoică. Surpriză! În timp ce nu se terminaseră actele de procedură în dosarul acesta, mi s-a înmânat o altă citaţie pentru un alt dosar.

Cred că la DNA trebuie să se înfiinţeze secţia de urmărire penală a Elenei Udrea şi asta i-am şi spus doamnei procuror. Este evident că sunt o ţintă pentru DNA şi din acest moment mă consider o persoană persecutată şi voi face sesizări tuturor ambasadelor din România şi tuturor instituţiilor internaţionale care se ocupă de drepturile omului.

, a declarat la ieşirea de la DNA Elena Udrea. Ar fi vorba despre un dosar legat de creditul luat de aceasta de la BRD. Acest nou dosar a fost remis la DNA de către DIICOT.

Share