Turcescu pe Twitter: BRAT da Coti in cadere libera

Share

Turcescu pe Twitter. Bietul Nistorescu pCeea ce anuntam de mult se intampla: asa cum arata Robert Turcescu pe Twitter, Cotidianul are tirajul in pioneze si acestea au inceput sa se desprinda, una cate una, asa cum arata BRAT.

Acest tiraj dezastruos este confirmat de statistica ANT.com, care arata caderea in care se afla intr-adevar “Cotidianul”.

Astfel, politica editoriala cretina, bazata pe mitraliere puse orbeste, zilnic, pe un singur om, Traian Basescu, ca si pe un singur partid, PD-L, a dat roade.

Acum, pentru acest ziar de traditie exista mai multe alternative.

Una este ca printr-o minune actualul “CotidianuANT.com despre Cotil” sa nu fie inchis si politica editoriala sa fie schimbata radical, odata cu fostul jurnalist Nistorescu.

O a doua este ca Nistorescu sa cumpere “Cotidianul” si sa faca bors de familie din el. Dar acest lucru nu era posibild ecat daca iesea Geoana presedinte, pentru ca altfel… la revedere si-un praz verde!

O a treia este ca un alt patron sa aiba inteligenta sa preia ziarul si sa-l ajute sa renasca si sa ajunga acolo unde ii este locul.

Share