home CORUPTIE, POLITICA Tudorel Toader este prezent pe tomberoanele din Iaşi

Tudorel Toader este prezent pe tomberoanele din Iaşi

Share

Abţibilduri cu chipul lui Tudorel Toader şi-au făcut apariţia pe numeroase tomberoane din Iaşi, în special cele din preajma Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Tudorel Toader se zbate să fie ales din nou rector al universităţii din Iaşi, însă sunt numeroşi ieşeni care nu au uitat comportamentul său în funcţia de ministru al Justiţiei, în Regimul Dragnea.

În noiembrie 2019, fiul lui Tudorel Toader a depus o plângere la Poliţie, după ce pe poarta casei în care locuieşte fostul ministru al Justiţiei a apărut mesajul „Demisia”.

Mai multe mesaje cu „Demisia” şi „Demisia, Tudorel Toader” au apărut atunci în zona Copou din Iaşi, în care se afla Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” şi unde locuieşte şi fostul Ministru al Justiţiei.

„Demisie” a fost scris cu spray alb pe poarta locuinţei lui Tudorel Toader, iar pe gardul casei au fost făcute şi trei graffiti-uri, cu portretul rectorului UAIC.

Mesajele au apărut şi pe alte clădiri din apropierea casei lui Tudorel Toader, dar şi pe străzile din jurul Universităţii.

„În urma sesizării primite, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, iar cercetările continuă pentru identificarea autorilor, urmând ca în funcţie de cele constatate să fie dispuse măsuri legale”, a declarat Ioana Bilea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Share