home CORUPTIE, POLITICA Tudorel Toader, ticăloşia zilei: CEDO a cerut graţiere în România!

Tudorel Toader, ticăloşia zilei: CEDO a cerut graţiere în România!

Share

Tudorel Toader a postat pe Facebook, duminică seară, chiar în timp ce zeci de mii de români din toată ţara îi cereau demisia în stradă, un articol, în care se susţine că însuşi preşedintele CEDO a cerut graţiere în România.

Articolul datează din 3 februarie 2017, astfel încât postarea acestuia chiar în timp ce românii protestează în stradă este un gest de sfidare. Mai mult, articolul reprezintă de fapt o răstălmăcire a unei declaraţii a preşedintelui CEDO, fiind publicat pe un site simpatizant al PSD. Chiar şi una dintre prietenele lui Tudorel Toader spune că este fake news.

Tudorel Toader, “un nesimţit”, spune deputatul USR Stelian Ion

Deputatul USR Stelian Ion se declară revoltat de postarea lui Toader, susţinând că acesta are „epiderma mai groasă decât a unui pachiderm”.

„Tudorel Toader e un nesimţit! Să dai foc la ţară printr-o ordonanţă nesimţită şi să postezi apoi, când zeci de mii de români protestează în stradă împotriva ordonanţei, un text prin care sugerezi că CEDO ţi-a cerut să dai graţiere, asta însemna să fii un Mare Nesimţit!

Adică să nu-ţi pese deloc de ce se întâmplă în jurul tău, de haosul pe care îl provoci, să ai epiderma mai groasă decât a unui pahiderm.

NESIMŢIT, -A, nesimţiţi, -te, adj. 1. Care este lipsit de bun-simţ, de bună creştere, de cuviinţă, de delicateţe. ♦ Care denotă, trădează nesimţire (2). 2. Care nu este simţit, perceput; care scapă simţurilor sau trece neobservat; p. ext. insesizabil, imperceptibil. ♦ (Adverbial) Fără a putea fi perceput; încetul cu încetul; fără zgomot, tiptil; pe furiş. – Pref. ne- + simţit”, a scris Stelian Ion pe Facebook.

Share