home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Cornel Nistorescu revine cu noi aberaţii, vorbind despre “rivuluţia” magistraţilor

Cornel Nistorescu revine cu noi aberaţii, vorbind despre “rivuluţia” magistraţilor

Share

Cornel Nistorescu, dezlănţuit, şi-a dat complet arama pe faţă. Ce spune acest domn despre magistraţii cu adevărat verticali din Justiţia română este absolut revoltător.

“Ce ascund protestele procurorilor” – se numeşte analiza sa din Cotidianul.ro, o fantomă care deţine domeniul fostului mare cotidian din anii 90. Toată realitatea este întoarsă cu fundul în sus. Albul e negru. Binele este rău. Mai jos, spicuiri.

Cornel Nistorescu: Procurorii au mâinile murdare şi sufletul încărcat!

Procurorii, fabulează Cornel Nistorescu, “se simt amenințați de punerea în funcțiune a Secției pentru investigarea magistraților. Unii sunt chiar îngroziți. Și au de ce! Au mîinile murdare și sufletul încărcat”.

Aşadar, procurorii cei răi “se tem de o citație la Secție. Nu denumirea este importantă, ci rolul acesteia. Probabil că, în curînd, instituția va fi cu adevărat independentă, sub umbrela Ministerului Justiției. Și astfel, procurorii vor scăpa de sub protecția controlului „colegial“, atît de îngăduitor în aceste trei decenii”.

Cornel Nistorescu: Nu cumva procurorii construiesc dosare după ochii clientului? Nu cumva se mai cumpără sentințe?

Mai departe:

Oare tot ce fac mai toți procurorii și unii judecători este justiție? Nu cumva procurorii construiesc dosare după ochii clientului? Nu cumva se mai cumpără sentințe? Nu cumva se mai incriminează și se judecă după ordinul primit? Sau după orientarea politică?

Sau după greutatea sarsanalei? Procurorii n-au dat niciodată socoteală pentru calitatea prestației lor, mai ales în cazul abuzurilor, al corupției și al încălcării legilor. DNA Oradea și DNA Ploiesti reprezintă două situații grăitoare.

Cornel Nistorescu: De ce protestează procurorii atît de agresiv? Pentru că se tem că nu mai merge ca înainte

În fine, mai dăm un citat, apoi gata, că ni se face greaţă:

De ce protestează procurorii atît de agresiv? Pentru că se tem că nu mai merge ca înainte, cînd toate abaterile se cocoloșeau (îngropau) în Parchetul General sau în Inspecția Judiciară pentru procurori sau erau trîntite la Secția pentru procurori a CSM-ului.

O solidarite de tip mafiot avea regulile sale și puterea ei. De aici vine și nenorocirea și nevoia de schimbare. Cu anii, meseria de procuror a devenit o afacere. O simplă lege privitoare la caracterul public al averilor procurorilor ne-ar arăta rezultatele ”independenței” lor din 1990 și pînă astăzi.

Ce nivel de ”productivitate” a avut prestația unora, mai ales în cazul celor mai încrîncenați dintre ei? Nu cumva bunăstarea lor și viața de belferi ascund felul în care au tranzacționat rechizitorii, probe, dosare penale, arestări și investigații? Și, despre toate acestea, ce rapoarte au dat confrații lor din SRI?

Citeşte şi
Cornel Nistorescu delirează cu protestele manipulate de servicii

Cornel Nistorescu delirează, în articolul "Regim de unităţi secrete, ofiţeri acoperiţi şi agenţi de influență". Read more

Administraţia Miculescu dată în judecată pentru nerespectarea legii

FEJ, FIJ si MediaSind le intenteaza proces lui Ovidiu Miculescu, Nicoleta Balaci, Cerasela si Bogdan Read more

Preşedinţii FEJ şi FIJ critică website-ul Cotidianul.ro

Jim Boumelha şi Mogens Blicher Bjerregård, au transmis o scrisoare de protest publicaţiei Cotidianul.ro, reprezentată Read more

Duminică decidem ce vrem: trecutul hidos sau viitorul democratic

Dacă ne prezentăm la vot, legitimăm sugrumarea noastră în trecutul nenorocit. Dacă nu ne prezentăm, Read more

Revista pres(arilor). Au început epurările în Radio România

~Rovigo nu mai e administrator judiciar Realitatea~litigiu Vantu-Elan~bataie in studio, cu pantofi aruncati si amenintare Read more

Revista presei. Nistorescu implicat in noul Dosar FNI

~SRI si BNR au avertizat ca FNI are probleme~Blaga spune ca nu stie de ce Read more

Revista presei. Nistorescu, partas la starea RODIPET

~Breivik nu e un simplu nebun~Dacia fara benzina~declinul rezidentialelor~an agricol de exceptie~Messi vrea pe National Read more

Revista presei. DIP, mai sarac cu un milion de euro

~CV Tudor, invins in instanta de Cristoiu~Oprescu, autostrada suspendata sub Herastrau~SUA poate fi downgradata~Gadhafi vrea Read more

Ion Cristoiu il da in judecata pe Cornel Nistorescu

Jurnalistul Ion Cristoiu a anuntat ca maine ii va intenta proces jurnalistului Cornel Nistorescu, directorul Read more

Nisto, SRS, Chirieac si Bendeac – pac-pac la ANAF

Mai mulți jurnaliști și artiști s-au constituit într-un grup de protest împotriva măsurii ANAF de Read more

Share