Trump s-ar întâlni cu Putin înainte să fie uns preşedinte

Share

Dezastruos: Donald Trump declară că s-ar întâlni cu Vladimir Putin înainte să fie numit preşedinte, dacă este ales prin vot pentru un mandat la Casa Albă.

Trump a fost întrebat de jurnalistul de radio Michael Savage în ce mod ar împiedica un război cu Rusia. Candidatul republican a afirmat că în prezent o parte a problemei e că liderii americani îl insultă prea mult pe Putin.

Hackerii lui Clinton, Rusia şi România sunt legaţi cumva

Ei îl jignesc constant. Nu ar trebui să ne mirăm că Putin nu îi suportă pe Obama și Hillary Clinton.

, a spus Donald Trump. El a fost criticat dur pentru atitudinea mult prea prietenoasă față de liderul de la Kremlin.

Hillary Clinton îi dă nucleara lui Donald Trump

El a afirmat că nu va avea nici o problemă în a se întâlni cu Putin înainte de a-și începe eventualul său mandat la Casa Albă.

Dacă voi câștiga pe 8 noiembrie, mă văd întâlnindu-mă cu Putin și cu Rusia înainte de începerea mandatului. Cred că va fi minunat.

, a menționat candidatul republican.

Trump, gafe după gafe

Candidatul republican a estimat că în prezent capacitatea nucleară a Rusiei este mult mai avansată decât a SUA. Conform Asociației pentru Controlul Armelor (ACA), SUA dețin 1.735 de focoase nucleare, iar Rusia 1.481.

FBI anchetează hackereala rusească a campaniei lui Clinton

Nu e clar dacă ciudatul businessman american filorus s-a referit la limitele noului Tratat START, negociat de Washington și Rusia în anul 2011. Atunci, Hillary Clinton era secretar de stat al SUA, conform Politico, via Agerpres.

poate te interesează şi asta:
Care e legătura dintre Donald Trump şi Vova Putin
Politico: Comentariile lui Trump asupra NATO, fără precedent
Aphrodite’s Child, “Seven Trumpets” (666)

Share