home EVENIMENT, POLITICA Trump cere anularea votului, declararea lui învingător

Trump cere anularea votului, declararea lui învingător

Share

Donald Trump doreşte anularea alegerilor în Statele Unite şi declararea sa câştigător fără vot. El afirmă că sondajele sunt atât de clare în favoarea sa, că nu mai este nevoie de vot.

Doar mă gândesc: ar trebui să se anuleze alegerile și să i se dea victoria lui Trump“, a spus candidatul republican, în timpul unui miting electoral.

Controversatul om de afaceri s-a referit la rivala lui, Hillary Clinton:

Politicile sale sunt atât de rele… băiete, avem aşa o mare diferenţă!

Comentariul candidatului republicanilor vine după repetate declaraţii ale candidatului republican. Acestea pun sub semnul întrebării legitimitatea alegerilor prezidenţiale din SUA. Spusele lui pot fi puse în contextul prăbuşirii sale în sondaje.

Trump: Hillary, low energy

Trump a spus că alegerile sunt fraudate. El a susținut că mass-media și politicienii conspiră să-i distrugă campania și a avertizat că alegerile ar putea fi furate. Aceasta din cauza fraudei alegătorilor, dar concret cazuri de acest fel sunt în SUA extrem de rare.

Candidatul republican a cerut mulţimii să spună “cine este mai low energy, Jeb Bush sau Hillary Clinton?“. Majoritatea participanţilor la mitingul republican a replicat: “Hillary!“.

Trump şi-a bătut joc în mod repetat de colegul său de partid Bush. Acesta a fost celălalt favorit la nominalizare în timpul caucusului republican. Jeb Bush a repetat insistent că Hillary Clinton e lipsită de energie şi nu are puterea sau rezistență de servi ca președinte.

Share