Tricouri şi hanorace, articole de bază nelipsite din garderobele casual. Cum le asortezi cu stil

Share

Perioadele de tranziţie dintre anotimpuri vin adesea cu multe încercări în ceea ce priveşte îmbrăcămintea. Schimbările imprevizibile de temperatură te găsesc de cele mai multe ori nepregătit şi asta te poate face vulnerabil în faţa unei răceli de sezon.

Spre a încerca să eviţi astfel de situaţii, este nevoie să ai în garderoba ta anumite articole vestimentare, precum tricouri şi hanorace femei, care să îţi permită să te adaptezi cu uşurinţă. Aceste piese vestimentare pun în valoare garderobele doamnelor, însa sunt vedete și în garderobele domnilor.

De ce tricourile şi hanoracele sunt articole de bază

Pe lângă oportunitatea de a menţine un look casual şi relaxat, fără a renunţa la confort, aceste două piese vin şi cu alte avantaje.

Spre exemplu, tricouri pentru bărbaţi – un singur articol, care poate fi purtat în atât de multe ocazii. Fie sub o cămaşă, o geacă sau un hanorac, fie individual, există o multitudine de modele care îţi permit să încerci diferite stiluri.

Hanoracele comode sunt şi ele o necesitate. Acestea vin în diferite forme: cu sau fără glugă, fermoar, buzunare şi variaţii ale acestor elemente principale. Le poţi lua oriunde cu tine: la sală, la cumpărături, la plimbare, în activităţi recreative, sunt uşor de transportat şi asigură confort termic.

Cum le asortezi pentru o ţinută cu stil

Printre stilurile preferate ale majorităţii bărbaţilor, este combinaţia de hanorac cu glugă şi blugi. Adesea optează pentru o mărime mai mare decât ar purta în mod normal, pentru un plus de confort, iar rezultatul este o ţinută casual, foarte lejeră.

Un look sport se poate obţine prin asortarea unui tricou de bază, cu sau fără imprimeuri, pantaloni de trening şi, pentru zilele răcoroase, un hanorac la îndemână. Dacă încă nu ai nevoie de el, poate fi legat în jurul taliei, purtat pe umeri sau prins lejer în jurul gâtului.

Nu trebuie neglijat nici stilul de tip „băiat rebel”. Fie că optezi pentru un tricou interesant, fie că rămâi la căldura şi comoditatea hanoracelor, combinate cu blugi rupţi şi o jachetă din denim sau o geacă de piele, îţi vor asigura acel aer specific tineresc, al unui actor care fură toate inimile.

O altă opţiune interesantă sunt tricourile de tip polo. Acestea reuşesc să ofere un aspect uşor sofisticat şi îţi pot transforma întreaga ţinută din ceva ce ai purta până la magazin, în ceva demn de luat la o întâlnire. Asortaţi cu o pereche de blugi sau pantaloni în tonuri neutre sau similare, obţineţi stil, cu zero efort.

Sursa de imagine:
Alones / Shutterstock.com

Share